با وجود بدهی بیمه ها به مراکز درمانی می توان اجرای طرح تحول سلامت را ادامه داد

آمار مطالب

کل مطالب : 474
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 1
باردید دیروز : 60
بازدید هفته : 176
بازدید ماه : 1273
بازدید سال : 4007
بازدید کلی : 14629

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 60
بازدید هفته : 176
بازدید ماه : 1273
بازدید کل : 14629
تعداد مطالب : 474
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 20 آذر 1396
نظرات

ایرج حریرچی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه با وجود بدهی بیمه ها به مراکز درمانی می توان اجرای طرح تحول سلامت را ادامه داد، گفت: هر طرح ملی در اجرا ممکن است با مشکلاتی روبه رو شود اما خوشبختانه رییس جمهور، نمایندگان مجلس و وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی همیشه از طرح تحول به عنوان یکی از دستاوردهای با  ارزش دولت یازدهم یاد می کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه  مشکلات موجود در اجرای طرح تحول سلامت رفع خواهد شد، افزود:به طورحتم نتایج حاصل از طرح تحول رو به تزاید است و  علی رغم اینکه بودجه های دریافتی به ویژه از بیمه ها به طرز بسیار بارزی کاهش یافته اما به اندازه سر سوزنی از تعهدات در طرح تحول سلامت در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی  به مردم کاسته نشده است.

وی تاکید کرد: امیدوارم با کمک های ارایه شده به بیمه ها برای پرداخت های خود به مراکزدرمانی  و قول آنها در پرداخت بدهی ها اجرای طرح تحول سلامت با قدرت بیشتری دنبال شود.

حریرچی با بیان اینکه  طرح تحول سلامت از نظر مدیران دولتی و مجلس با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد، گفت:  راه دیگری جز اجرای طرح تحول سلامت وجود ندارد و این موضوع مطالبه مردم است زیرا  مردم احترام را پس ازاجرای این طرح در بیمارستان ها دیده  و هزینه کمتری را در روند درمان بیماری خود پرداخت کرده اند؛ بنابراین نمی توان شرایط را به حالت قبل بازگرداند.

قائم مقام وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص بدهی وزارت بهداشت به مراکز دارویی و تجهیزاتی تحت پوشش سازمان  تامین اجتماعی، تصریح کرد: این موضوع را نباید خیلی مطرح کرد زیرا وزارت بهداشت یک دستگاه دولتی بوده و حق نگهداری پول را ندارد، بنابراین وقتی دریافتی های لازم خود را به دست آورد به همه مراکزی که از وزارت بهداشت مطالبه دارند بدهی های خود را پرداخت خواهد کرد؛ ازاین رو  با توجه به اینکه وزارت بهداشت ارایه کننده خدمت است اما منابع لازم را دریافت نمی کند به طور طبیعی به پیمانکاران خود بدهکار می شود.

وی ادامه داد:  زمانی که بیمه ها بدهی خود را پرداخت کنند به طور حتم این پرداخت ها از سوی وزارت بهداشت به مراکز دارویی و تجهیزاتی تحت پوشش تامین اجتماعی  انجام می شود.

حریرچی  با اشاره  به  بودجه طرح تحول سلامت درسال 96، گفت: بودجه هدفمندی به میزان 4800 میلیارد تومان  و یک درصد ارزش افزوده برای اجرای این طرح درسال آینده درنظر گرفته شده است، بنابراین اینکه گفته می شود بودجه طرح تحول در وزارت بهداشت مشخص نیست قابل قبول نبوده زیرا در یک دستگاه دولتی رقم های چند میلیارد تومانی را مگر می توان بدون مصوبات قانونی به جای دیگری انتقال داد؛ بنابراین در این زمینه نظارت های کافی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه از یک درصد ارزش افزوده درسال گذشته  حدود 85 درصد اعتبار به وزارت بهداشت تعلق گرفت، افزود: همچنین در مورد هدفمندی یارانه ها نیز یک ششم 4800 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد؛ اما با اختیارات قانونی که ازسوی وزارت بهداشت وجود داشت از محل های دیگر اعتبارات کافی  تامین شد و توانستیم به تعهدات خود عمل کنیم.

حریرچی با اشاره به اینکه در سال اول اجرای طرح تحول سلامت از محل اجرای قانون هدفمندی 6800 میلیارد تومان برای این طرح درنظر گرفته شد، تصریح کرد: اما سال دوم این رقم به 4800 میلیارد تومان و در سال سوم به 4 هزار میلیارد تومان علی رغم وجود تورم در کشور رسید؛ البته همه این موارد درحالی است که  رشد جمعیت و به واسطه آن رشد خدمات  نیز صورت گرفت ولی با توان مدیران و صرفه جویی های صورت گرفته تعهدات به بهترین نحو ممکن انجام شد.

وی با یادآوری اینکه برای سال 96 نیز از محل هدفمندی یارانه ها همان میزان 4800 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، گفت: بهتراست بیمه ها هرچه سریعتر برای جلوگیری از افزایش مشکلات، بدهی خود به مراکز درمانی را پرداخت کنند.

حریرچی با اشاره به اینکه بدهی بیمه ها به مراکز درمانی در حال حاضر 11 هزار و 400 میلیارد طبق اسناد ارسال شده است، افزود: درخصوص بدهی بیمه ها بیش از 3 هزار میلیارد تومان نیز سند بین راهی وجود دارد که از این رقم، 6690 میلیارد مربوط به بیمه سلامت ایران و 4 هزار و 226 میلیارد تومان بدهی بیمه تامین اجتماعی است، علاوه بر این 401 میلیارد بدهی بیمه نیروهای مسلح و 164 میلیارد تومان بدهی کمیته امداد به مراکز درمانی  است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: این مبالغ مطالبات وزارت بهداشت از بیمه ها است، وزارت بهداشت بابت سال 94 و 95 ، 21 هزار و 239 میلیارد تومان سند ارسال کرده که تنها 9 هزار و 750 میلیارد تومان دریافت شده است./



تعداد بازدید از این مطلب: 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود