آمار مطالب

کل مطالب : 476
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 115
باردید دیروز : 681
بازدید هفته : 1211
بازدید ماه : 1215
بازدید سال : 5939
بازدید کلی : 31375

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 115
بازدید دیروز : 681
بازدید هفته : 1211
بازدید ماه : 1215
بازدید کل : 31375
تعداد مطالب : 476
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : یک شنبه 14 آذر 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار ایسنا، علی ربیعی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آماری که مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت دولت قبل به مجلس ارائه داده بود گفت: نرم پرداخت هزینه های مردم دنیا از جیب خودشان 18 درصد و این آمار در ایران 54 درصد است. فقط کشور پاکستان در منطقه بیشتر از ایران نیست. طبق اعلام ایشان 8/16 درصد از مردم هیچگونه بیمه پایه ای نداشتند و هر سال حدود 5/7 درصد از مردم به علت ابتلاء به بیماری های صعب العلاج به زیر خط فقر می روند.

او ادامه داد: در این میان طرح تحول سلامت به عنوان یک راهکار برای ارتقای سلامت طرحی بود که دولت آغاز کرد. ما در بحرانی ترین شرایط وارد کار شدیم و توانستیم میزانی از رضایت اجتماعی را به دست بیاوریم. ما در وزارت رفاه تلاش کردیم به کاهش میزان سهم پرداختی مردم را اعمال کنیم و این مبلغ را در بیمارستان های خودمان به نزدیک صفر و در سایر بیمارستان ها به 10 درصد برسانیم.

او ادامه داد: انجام طرح تحول سلامت در راستای آرمان های امام خمینی (ره) و رفع دغدغه های مقام معظم رهبری برای فشار اقتصادی وارد به خانواده های بیمار است.

ربیعی افزود: ما همزمان با این طرح چند کار را جلو بردیم و بخشی از کاستی ها طبیعی است اما تلاش شد پوشش بیمه ای بیشتری به صورت فراگیر در دسترس قرار بگیرد و 10 میلیون فقیر حاشیه نشین تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

 

او گفت: وقتی طرح آغاز شد ما یک سری چالش زیرساختی داشتیم؛ اما به دلیل اینکه سرعت در اجرای طرح برای خروج از شرایط بد درمانی مهم بود این موضوع مورد توجه قرار گرفت و باید به محوریت بحث پزشک خانواده و نظام ارجاع توجه می کردیم و اصلاح را در حین آغاز طرح اجرا کردیم.

 

وزیر رفاه متذکر شد: کنترل هزینه‌ها و اصلاحات باید انجام شود، اما باید به زیرساخت‌ها توجه شود. البته دولت نتوانست سهم خود را در این موضوع اجرایی کند، به دلیل اینکه چالش‌ها و موانعی وجود داشت و حدود 3 الی 4 هزار میلیارد تومان باید کاهش هزینه می‌دادیم و امسال 11 هزار میلیارد تومان در بودجه سلامت منابع در نظر گرفته شد و ما باید به سمت کنترل برویم.

 

او خاطرنشان کرد: ما در بخش تأمین اجتماعی 8 هزار میلیارد تومان بودجه درمان را تا 18 هزار میلیارد تومان افزایش دادیم و بیش از پول درمان و سهم نه بیست و هفتم بوده و یک ریال به خارج از تامین اجتماعی نرفته است و از قانون نیز تخطی نشده است و حتی برای ساخت بیمارستان ها نیز از 9 بیست و هفتم منابع در نظر گرفته شده هزینه‌ای انجام نشد.

ربیعی ادامه داد: من از این طرح حمایت می کنم و معتقدم قانون زمین مانده برنامه پنجم توسعه و آرزوی زمین مانده بزرگان انقلاب اسلامی را اجرا کرده‌ایم و معتقدم دغدغه مقام معظم رهبری را که فرمودند یک بیمار باید تنها رنج بیماری داشته باشد نه رنج بی‌پولی در این طرح عملیاتی کردیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در گذشته 10 میلیون کارگر حاشیه نشین شهری فاقد دفترچه بیمه تامین اجتماعی بوده اند، گفت: ما در این طرح این موضوع را دنبال کرده‌ایم تا حقوق آنها تامین شود.

 

او تاکید کرد: متاسفانه ما در کشور عادت داریم پروژه‌ها را به صورت فنسی اجرا کنیم. اجرای پروژه‌های اجتماعی که ذی‌نفعان متعدد دارد، بسیار دشوار است یا این پروژه‌ها را نباید اجرا کنیم یا باید اجرا کنیم و در حین اجرای طرح آن را اصلاح کنیم.

 

ربیعی با بیان اینکه خوشبختانه من ادعای بی‌نقصی ندارم، گفت: من کسی نبوده‌ام که بگویم هیچ کار من اشکالی نداشته است، من هم خطا کرده‌ام اما یک کار بزرگ را دنبال کرده‌ایم و خطای ما خطایی نبوده است که کسی یا چیزی را به زمین بزند بلکه اصلاح روش‌ها بوده است و در حال انجام آن هستیم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در گذشته مردم در زمینه درمان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کردند؛ اما در حال حاضر مردم در زمینه درمان نفس می‌کشند آیا کسی می‌تواند این موضوع را کتمان کند.

 

وی افزود: ما آگاهیم و تلاش می‌کنیم و من صادقانه در خدمت این طرح هستم و بیشترین انرژی خود را تاکنون صرف این طرح مهم و اشتغال کرده‌ام؛ اما متاسفانه از هر سو مورد هجمه قرار می‌گیرم و باید بگویم هزینه‌های این طرح از پول و درآمدهای تامین اجتماعی پرداخت نمی‌شود.

 

ربیعی تصریح کرد: ما اگر برای طرح تحول سلامت جلو آمده و ایستادگی می‌کنیم برای این است که زیر میزی را از بین ببریم و می‌خواهیم خروج از جیب مردم را کسر کنیم. تعرفه‌ها را متناسب با منابع حاصل از حذف هدفمندی یارانه‌ها تعریف کرده‌ایم اما منابع هدفمندی به دست نیامد و ما در بیمه مقصر نبودیم و حال که منابع ما برای سال آینده مشخص شده است در حال تنظیم مصارف خود هستیم.

 

وی با بیان اینکه همواره از حقوق کارگران دفاع کرده و موافق تجمیع بیمه‌ها نبوده‌ام، تصریح کرد: به همین دلیل تاکنون ایستاده‌ام و اجازه نداده‌ام منابع کارگران در سایر منابع ترکیب شود و با دکتر پزشکیان در این زمینه بحث‌های مفصل داشته‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که اگر بیمه‌ها را تجمیع کنیم در صورت کاهش منابع حق کارگر تضییع می‌شود و ایشان هم موافقت کردند و گفتند من در این مورد با شما هم نظر هستم. 

 

وی ادامه داد: تمام اسناد ما نشان می‌دهد که بیش از 9 بیست و هفتم هزینه نکرده‌ایم و به همان اندازه که حق درمان بوده به آن اختصاص داده‌ایم؛ البته سوال شما در این مورد می‌تواند درست باشد که اگر در یک مورد هزینه‌های شما کمتر بود مابقی آن را می‌توانستید بیمه تکمیلی بدهید؛ اما طرحی را دولت جلو برد که امیدواریم با کنترل و کاهش هزینه بتوانیم مازاد آن را صرف خدمات بیشتر به کارگران کنیم؛ چراکه من تاکنون همه وجودم برای زندگی کارگران بوده است که دربحث درمان آنها نیز همین را دنبال می کنیم.

 

ربیعی تصریح کرد: اگر در شرایط فعلی من به عنوان وزیر پشت این طرح نمی‌ایستادم و گمنامانه این طرح را جلو نمی‌بردم این طرح با موفقیت به سرانجام نمی‌رسید. شما به ما خرده بگیرید اما بدانید ما پروژه بزرگی را به پیش برده‌ایم. حق الزحمه‌ها به دلیل کمترشدن پرداخت از جیب مردم بود و ما تنها مشکلمان فقدان زیرساخت‌ها بود، اما استراتژی که در این طرح دنبال کردیم اصلاح در عین حرکت بود.

 

وی خطاب به مصری، نماینده سوال کننده تاکید کرد: من به شما اطمینان می‌دهم یک ریال از پول کارگران برای این طرح هزینه نشده است و سوال شما را از سر دلسوزی می‌دانم و به آن یقین دارم. در برخی استان‌ها به اندازه 30 سال خدمات کارگری را افزایش داده‌ایم اما باز هم نیاز است و ما همه با هم باید به یکدیگر کمک کنیم. مجلس باید به دولت کمک کند که این طرح که در آن با مشکل مواجه شد به سرانجام خوبی برسد و طرح را متوقف نکنیم.

انتهای پیام 

تعداد بازدید از این مطلب: 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

پیشنهاد تاسیس نظام صنفی برای گروه‌های تخصصی پزشکی، ایده‌ای است که از سوی گروه‌های مختلف پزشکان متخصص در زمینه‌های مختلف طرح می‌شود. رئیس سازمان نظام پزشکی علی‌رغم آنکه چندان با این ایده مخالف نیست اما درخواست ایجاد نهاد صنفی برای برخی گروه‌ها را چندان به صلاح نمی‌داند. گفتگوی سپید با علیرضا زالی درمورد این موضوع، تاسیس شورای دستیاری و چند موضوع دیگر را در ادامه می‌خوانید:
سپید:مدتی است که نقش داشتن نظام پزشکی در مسئولیت قضاوت پرونده‌های شکایت علیه پزشکان مورد سوال قرارگرفته است. عده‌ای با طرح این نگرانی که خطر سوگیری به نفع پزشکان از سوی نظام پزشکی وجود دارد، موضوع ورود نهادهای دیگر در قضاوت پرونده‌های شکایت علیه پزشکان را طرح کرده‌اند. شما این دیدگاه را تا چه حد مطابق با واقعیت می‌دانید؟
صحبتی که رئیس‌جمهور چندی پیش کرد به ما کمک می‌کند. بالاترین مقام اجرایی کشور در سخنرانی افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات گفتند که پرونده‌های مربوطه به تخلف در حوزه رسانه باید در نهاد نظام رسانه‌ای بررسی شود. ایشان مثالی هم از سازمان نظام پزشکی نقل کردند. من از نگاه مترقی ایشان تشکر می‌کنم. مدت‌ها بود منتظر بودیم فردی از مسئولان نظام درمورد اینکه نظام پزشکی مرجع ذی‌صلاح برای رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای انتظامی است، جهت‌گیری کند. خوشبختانه دکتر روحانی در این مورد صحبت کردند.
ازآنجاکه مسائل پزشکی بسیار پیچیده است، باید در سازمان نظام پزشکی به‌عنوان یک مرکز ذی‌صلاح موردبررسی قرار بگیرد. همان‌طور که این حق پیش از انقلاب هم به رسمیت شناخته‌شده است. همچنین از شائبه سوگیری به نفع جامعه پزشکی جلوگیری می‌کند. این موضوع خیلی مهمی است. 
سپید: شنیده‌شده برخی از گروه‌های جامعه پزشکی به دنبال تاسیس انجمن‌های صنفی جداگانه انجمن‌های علمی هستند. آیا این اقدام می‌تواند به افزایش امکان پیگیری خواسته صنفی آنها کمک کند؟
پزشکان و متخصصان به‌عنوان افرادی که در حوزه‌های مختلف جامعه هستند باید نظام پزشکی را گرانیگاه تمام گروه‌ها بدانند. البته این موضوع نافی حضور نهادهای صنفی تخصصی برای گروه‌های دیگر نیست. حضور نهاد صنفی تخصصی که می‌تواند برای پیگیری حقوق صنفی برخی از اعضای ارائه‌دهندگان خدمات سلامت چابک‌تر تلاش کند ازنظر من مانع حضور سازمان نظام پزشکی نخواهد شد. با نگاهی به گذشته می‌بینید که در طی این مدت سعی کردیم از انجمن‌های صنفی حمایت کنیم. بنابراین استراتژی ما در سازمان همین است. هرچند باید مراقبت کنیم که به ساختار عمومی سازمان ضربه نخورد. چون این سازمان در مواجهه با نهادهای بیرونی جایگاه بسیار مهمی دارد. درواقع این همگرایی و وحدت درون‌سازمانی به بهبود جایگاه نظام برای پیگیری حقوق صنفی و رایزنی بین نهادی کمک می‌کند.
موضوع تاسیس نظام یا نهاد صنفی جدای از سازمان نظام پزشکی برای دوستان علوم آزمایشگاهی که امروز با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستند، فعلا به صلاح نیست. شاید در کنار نظام پزشکی بودن بتواند مشکلات آنها را حل کند. همچنین تجربه نشان داده جدا شدن از نظام پزشکی گاهی نتایج خوبی برای آن گروه‌ها نداشته است. البته اطمینان دارم در آینده که موقعیت مناسبی فراهم شود، می‌توان به این موضوع فکر کرد و برای آن اقدامی انجام داد اما فعلا زمان مناسبی نیست. 
سپید: آیا این تصمیم می‌تواند ناشی از احساس به حاشیه رانده شدن این گروه در نظام پزشکی باشد؟ 
من احساس در حاشیه بودن را هم درست نمی‌دانم. اگر این گروه در حاشیه بودند این‌همه بحث درمورد اعطای شماره نظام به گروهی از فارغ‌التحصیلان علوم آزمایشگاهی صورت نمی‌گرفت. همچنین دو نفر از متخصصان علوم آزمایشگاهی عضو شورای عالی سازمان هستند. درنهایت فکر می‌کنم مشکلات امروز جامعه این‌قدر زیاد هست که اگر بخواهند از سازمان جدا شوند چندان مصلحت نیست. 
سپید: جمعی از دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قصد تاسیس نهاد صنفی به نام شورای دستیاری دارند. تاکنون تنها نهاد صنفی دانشجویی موجود در دانشگاه‌ها شورای صنفی دانشجویی بوده که امروز بیشتر توسط دانشجویان درحال تحصیل در مقطع پزشکی عمومی اداره می‌شود. بنابراین حمایت نهادهای سیاست‌گذار و متولی در این زمینه بسیار مهم است. موضع نظام پزشکی در این مورد چیست؟
مشکلات دستیاری اعم از آموزشی و رفاهی بسیار زیاد است و نیاز به حرکت همه‌جانبه دارد. طبق صحبت‌هایی که با دکتر لاریجانی و هاشمی وزیر بهداشت کردیم، نگاه آنها برای پیگیری مشکلات دستیاران را نگاه راهگشا دیدم. ما هم آمادگی داریم که این مشکلات را دسته‌بندی کرده و در قالبی نظام‌مند به وزارت بهداشت انتقال دهیم. البته برای اینکه فقط بیان گلایه نباشد بهتر است مشکلات کنونی همراه با راه‌حل باشد.
سپید: علی‌رغم آنکه سازمان نظام پزشکی مسئولیت ارائه شماره نظام به فارغ‌التحصیلان گروه علوم پزشکی و بالینی را دارد، به نظر می‌رسد حق مداخله چندانی در تصمیم‌سازی مسائل آموزشی ندارد. این در حالی است که مسئولیتی که نظام پزشکی به عهده دارد به‌نوعی ارائه تاییدیه و اجازه فعالیت به فارغ‌التحصیلان این حوزه است. جایگاه نظام پزشکی در این زمینه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
این موضوع این‌قدر مهم است که ما تلاش می‌کنیم در تمام جلسات شورای عالی برنامه‌ریزی حضور پیدا کنیم و نظرات دوستان را به مسئولان انتقال دهیم. من تلاش کردم در چند جلسه اخیر به شورای گسترش و شورای عالی برنامه‌ریزی حضور پیدا کنم و نظرات همکاران خود را انتقال دادم. در برخی از مصوبات، نگرانی‌های ما منعکس‌شده است. برای مثال درمورد ظرفیت‌ها بخشی از نظرات ما اعمال‌شده. البته وزارت بهداشت هم در این مورد با مشکلاتی فراتر روبرو است.
سپید: چه افراد یا نهادهایی در زمینه افزایش ظرفیت اعمال‌نظر می‌کنند؟
در برخی موارد دیده‌شده که نمایندگان مجلس کمبود ارائه خدمات درمانی در مناطق خود را ارزیابی می‌کنند و نگرانی خود را به وزارت بهداشت انتقال می‌دهند. همین موضوع می‌تواند تبدیل به اهرم فشاری برای افزایش ظرفیت پذیرش و تربیت دانشجو هم بشود.
درهرصورت وزارت بهداشت نمی‌تواند خیلی از مسائل و مشکلات را به‌تنهایی حل کند. حتی در برخی موارد از اقتدار کافی برخوردار نیست. گاهی دیوان عدالت اداری برخی مصوبات آموزشی را دچار مشکل می‌کند و به‌نوعی جلوی آن را می‌گیرد. موضوع سهمیه‌ها هم باید موردبازنگری قرار بگیرد و به وزن بندی ظرفیت‌ها توجه شود. 
مینا دارابی

تعداد بازدید از این مطلب: 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

حدود 3 ماه است که کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس بررسی جزئیات این لایحه مهم را در دستور کار قرار داده است. لایحه‌ای با 35 بند که خیلی پیش‌تر و حتی در مجلس نهم باید به تصویب می‌رسید ولی امروز همچنان در پیچ‌وخم کارگروه‌ها و مباحث جنجالی مجلس دهم دست به دست می‌شود. نمایندگان ملت معتقدند در راه تصویب برخی از مواد این لایحه گره‌های کوری وجود دارد که هنوز موفق به بازکردن آنها نشده‌اند. مواد مربوط به نظام سلامت کشور، از این دسته هستند. به‌خصوص در میان بندهای مواد 18 و 19 لایحه، آن بخش که به تولیت نظام سلامت و انتقال سازمان بیمه‌ سلامت و شورای عالی بیمه به وزارت بهداشت برمی‌گردد، بیشترین چالش‌ها را در صحن کمیسیون تلفیق به‌وجود آورده است. هرچند که این انتقال با رای منفی اعضای کمیسیون مواجه شد، اما پیشنهاد تازه‌ای که با محوریت ایجاد وزارت سلامت و رفاه اجتماعی به کمیسیون راه یافت، بازی را به وقت اضافه کشاند و کنترل منابع مالی نظام سلامت را همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی گذاشت. 
از سویی دیگر وقتی در آخرین روز از هفته گذشته رئیس‌جمهوری در مشهد مقدس از تقدیم لایحه بودجه 320 هزار میلیارد تومانی سال 96 ظرف مدت 3 روز به مجلس خبر داد، نگرانی‌ درباره عدم تصویب به موقع برنامه ششم توسعه شدت بیشتری گرفت. برنامه‌ای که می‌بایست به عنوان یک سند بالادستی، نقشه راهی باشد برای تصویب بودجه سالیانه کشور ولی همچنان در سایه اختلافات بین دولت و مجلس و بخش‌های مختلف دولت با یکدیگر بلاتکلیف مانده است. البته رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم به پایان بررسی این لایحه تا پایان ماه جاری خوش‌بین است و اعتقاد دارد لایحه بودجه 96 کل کشور باید براساس برنامه ششم توسعه به عنوان سند بالادستی تنظیم شود. حمیدرضا حاجی‌بابایی علت طولانی شدن تصویب نهایی این لایحه را تاخیر دولت در ارایه لایحه برنامه ششم توسعه به مجلس می‌داند و می‌گوید: «دولت راهی جز ارائه لایحه بودجه 96 کل کشور بر اساس برنامه ششم ندارد.»
اما برخی دیگر از اعضای کمیسیون تلفیق هم به پایان یافتن بررسی برنامه ششم توسعه قبل از ارائه لایحه بودجه خوش‌بین نیستند و ضمن ابراز تاسف، اذعان می‌کنند که بودجه سال 96 کشور باید بدون درنظر گرفتن برنامه ششم توسعه به تصویب برسد. حسینعلی حاجی‌دلیگانی از این دسته نمایندگان است. وی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی سپید اظهار داشت: «آغاز این مشکل از اینجا بود که دولت از ابتدا بنایی بر ارائه برنامه نداشت و بیان می‌کرد که نیازی نیست برنامه به تصویب مجلس برسد و خود ما در دولت برنامه را تهیه کرده و بر اساس آن عمل خواهیم کرد. درحالی‌‌که این استدلال، درست نبود. به دلیل اینکه قانون برنامه پنج‌ساله، یک چهارم چشم‌انداز بیست‌ساله کشور است و قانون بودجه هم یک پنجم برنامه پنج‌ساله کشور است. بنابراین همه اینها با هم مرتبط هستند.» نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار با انتقاد از اینکه دولت تکلیف خود مبنی بر ارائه به موقع برنامه ششم توسعه را انجام نداده است، روندی که این لایحه تا امروز طی کرده را تشریح کرد. وی به ارائه یک برنامه مختصر و ناقص به مجلس نهم، برگشت خوردن این لایحه به دولت، بازگشت همان لایحه با یکی دو تغییر جزئی به مجلس دهم و نهایتا بررسی لایحه‌ای با 35 ماده در کمیسیون تلفیق اشاره کرد و گفت: «در بررسی این لایحه هم هرچه جلوتر می‌رویم، به مشکلات بیشتری برخورد می‌کنیم. چون اگرچه بعد از نامه رئیس مجلس به مقام معظم رهبری و کسب تکلیف از ایشان دولت نام «لایحه برنامه ششم» بر این مواد سی‌وپنج‌گانه خود گذاشت اما این لایحه مانند کتابی است که چند صفحه از ابتدا، چند صفحه از وسط و چند صفحه از آخر را نداشته باشد. یعنی از یک نقطه شروع نمی‌شود و به نقطه دیگری ختم شود.» حاجی‌دلیگانی اضافه کرد: «مواد مربوط به سلامت هم در این لایحه به همین ترتیب است و از جامعیت لازم برخوردار نیست. به همین دلیل تا امروز به سرانجام نرسیده و در نهایت هم به کارگروه ویژه‌ای سپرده شده است.» 
مصوبات کمیسیون تلفیق درباره نظام سلامت، قطعی نیستند
عضو کمیسیون تلفیق برنامه ششم تصریح کرد: «البته به جز مواردی که در ارتباط با تجمیع منابع بیمه‌ها بوده و به کارگروه ویژه سپرده شده، ما در کمیسیون تلفیق چند بند در ارتباط با نظام سلامت را به تصویب رسانده‌ایم اما نمی‌توان گفت که این مصوبات قطعی هستند و اگر بخواهیم بودجه کشور را بر اساس این مصوبات بررسی کنیم، چه‌بسا برخی از این مصوبات در شورای محترم نگهبان مورد تایید واقع نشود و همین مسئله باعث یک ناهمگونی مجدد می‌شود که قطعا برای اداره بخش سلامت کشور هم می‌تواند مضر باشد.» 
حاجی دلیگانی با اشاره به مشکلاتی که در تامین منابع مالی بیمه‌ها و درنتیجه کلیت نظام سلامت کشور به‌وجود آمده، تامین منابع بیشتر را بسیار سخت توصیف کرد و گفت: «درواقع منبع مالی دیگری وجود ندارد که بخواهیم بیش از این به بخش سلامت تزریق کنیم.» وی افزود: «متاسفانه بودجه جاری کل کشور و بخش سلامت در این 3 سال گذشته چندین برابر شده است. اما با وجود این افزایش، انتظار نمی‌رفت در شرایطی که درآمد کشور و فروش نفت وضعیت خوبی نداشت، شاهد این حجم افزایش در هزینه‌های جاری باشیم که امروز از عهده تامین منابع آنها برنیاییم.» 
از کارگروه ویژه خبر تازه‌ای نیست برای کسب اطلاع از روند بررسی پیشنهاد تشکیل وزارت رفاه و سلامت در کارگروه ویژه کمیسیون تلفیق هم با سخنگوی این کمیسیون تماس تلفنی برقرار کردیم اما محمد خدابخشی با بیان اینکه در هفته گذشته مجلس تعطیل بوده، اعلام اخبار تازه از این کارگروه را به بعد از جلسه عصر امروز (شنبه) موکول کرد. 
شعیب شاه‌زمانی

 

تعداد بازدید از این مطلب: 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم سید حسن هاشمی درباره تدابیر وزارت بهداشت برای بدترین وضعیت در ادامه اجرای طرح تحول سلامت به دلیل بدهی‌های انباشته شده بیمه‌ها که حتی رئیس سازمان غذا و دارو نیز نسبت به احتمال بحران دارویی هشدار داده است، اظهار داشت: به هیچ عنوان بحرانی در حوزه سلامت ایجاد نخواهد شد و اظهار نظر رئیس سازمان غذا و داور را نیز با وجود مشکلاتی که وجود دارد تایید نمی‌کنم.
 
وزیر بهداشت ادامه داد: دولت مصمم است و تلاش می‌کند و طی هفته‌های آینده این مشکلات پیش آمده در حوزه سلامت حل می‌شود.
 
هاشمی با قدردانی از مجلس که با دولت همراهی کرده است، افزود: انصافاً مجلس خیلی کمک کرد علی الخصوص در دادن اجازه برای عرضه اوراق در حوزه سلامت برای جبران بدهی بیمه‌ها، یعنی طبق همان کاری که برای خرید گندم با عرضه اوراق انجام می‌شود.
 
روحانی: طرح تحول سلامت یکی از خدمات ماندگار دولت یازدهم است/ در طرح تحول سلامت توجه ویژه ای به مشکلات حاشیه نشینی در شهرها شد
 
به گزارش تسنیم، همچنین حجت‌ الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در مراسم افتتاح بزرگترین تصفیه خانه فاضلاب ‏کشور در مشهد مقدس با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه عملکرد دولت در رفع مشکلات حاشیه‌ نشینی در مشهد ‏مقدس، عنوان کرد: ساماندهی حاشیه شهرها و رعایت موارد اجتماعی، بهداشتی و زیست محیطی در ‏این مناطق بسیار حائز اهمیت و وظیفه‌ ای انسانی برای ما است.‏
 
روحانی با اشاره به اینکه در طرح تحول سلامت به عنوان یکی از خدماتی که برای دولت یازدهم ‏ماندگار خواهد بود، توجه ویژه ‌ای به مشکلات حاشیه ‌نشینی در شهرها شده است، گفت: در گذشته 83 درصد ‏از مردم حاشیه‌ نشین شهرها در کشور از هیچ امکان درمانی برخوردار نبودند، اما امروز حرکت بسیار خوبی برای ‏توجه به بهداشت و سلامت مردم و مداوای بیماران انجام شده است.‏
 
به گزارش وزارت بهداشت، با حضور وزیر بهداشت، عملیات ساخت بیمارستان 540 تختخوابی مشهد مقدس در شرق این کلانشهر آغاز شد.
تعداد بازدید از این مطلب: 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا،سلمان خدادای (رییس فراکسیون اجتماعی مجلس) درخصوص طرح تجمیع بیمه‌ها که توسط مسئولان وزارت بهداشت مطرح شده است، می‌گوید: بسیاری با کلیات طرح تجمیع بیمه‌ها موافق هستند و به نظر این طرح علمی و کارشناسی شده می‌آید اما نه با برنامه و نظراتی که مسئولان وزارت بهداشت و برخی نمایندگان مجلس می‌دهند. باید توجه داشت که این طرح در همه کشورهای جهان اجرای شده است و دلیل اصلی اینکه کسی نمی‌تواند در ایران بیمه‌ها را تجمیع کند، نبود برنامه‌ریزی و کارشناسی‌های ریشه‌ای در خصوص بیمه کشور است.

وی ادامه داد: تجمیع بیمه‌ها کار بسیار پیچیده و سختی است زیرا باید در این طرح حق‌الناس و ذخائر بیمه‌ها را مدنظر قرار دهیم. بیمه‌ها از نظر دارایی با یکدیگر متفاوت هستند و به همین دلیل اگر می‌خواهیم یک بیمه ثروتمند داشته باشیم باید بیش از اینها در این خصوص بحث شود و از کارشناسان این امر کمک گرفته شود.

رییس فراکسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: متاسفانه باید بگوییم که تجمیع بیمه‌ها با برنامه‌هایی که اعلام شده خنده‌دار است. دولت باید کار ریشه‌ای انجام دهد و تصمیمات بدون برنامه‌ریزی شده نگیرد، ما در دولت قبل از تصمیماتی که بدون برنامه‌ریزی گرفته می‌شد صدمات بسیاری دیدیم و به عنوان مثال هدفمند کردن یارانه‌ها تصمیمی بود که رییس دولت قبل گرفت و دولت‌های بعد از خود را هم دچار بحران کرد.

خدادای به بحران‌هایی که در آینده برای این طرح به وجود خواهد آمد اشاره و خاطرنشان کرد: در هیچ جا از دنیا ما نمی‌بینیم که ناظر، پیمانکار و مجری طرح از یک طیف باشند، تجمیع بیمه‌ها با توجه به سخنان مسئولان وزارت بهداشت با عقلانیت جور درنمی‌آید. آنها می‌خواهند همه چیز دست خودشان باشد که متاسفانه این موضوع می‌تواند بستر فساد را ایجاد کند. ما در خصوص موضوع بیمه‌ها منابع محدودی داریم و هنوز برای بسیاری از افراد تحت پوشش برنامه‌ریزی‌های بلندمدت انجام نداده‌ایم به همین دلیل باید بیشتر در خصوص تجمیع بیمه‌ها کار کارشناسی انجام گیرد.

نماینده مجلس دهم در مورد پیشنهاددهندگان این طرح گفت: یکی دیگر از مشکلات اصلی طرح تجمیع بیمه‌ها به پیشنهاددهندگان بازمی‌گردد متاسفانه پیشنهاددهندگان و مدافعان این طرح تجربه کار بیمه‌ای ندارند و بدون در نظر گرفتن عواقب تجمیع بیمه‌ها این طرح را نمی‌توان در کشور اجرا کرد. برخی از نمایندگان مجلس که اصرار به تجمیع بیمه‌ها دارند باید با افرادی که تجربه بیشتری در این زمینه دارند مشورت بکنند.
سلامت نیوزطرح تجمیع بیمه‌ها عقلانی نیست

تعداد بازدید از این مطلب: 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

طرح تحول سلامت و پیرو آن تجمیع بیمه‌ها پتانسیل رقم زنی اتفاقات و تحولات شگرفی را در سطوح عام و متکثر جامعه داشته و دارند و پروژه‌های ملی محسوب می‌شوند. با این دایره شمول گسترده و تاثیر و تبعات بسیار، طبیعی و بدیهی است که کارشناسان حوزه‌های مختلف با توجه به دانش، تخصص و توانمندی خود از سر دغدغه‌مندی منافع ملی به این مقولات ورود کرده و نظرات کارشناسی و تخصصی خود را مبذول دارند. از اساس هم یکی از راه‌های معقول انسجام‌بخشی به هر طرح و ایده‌ای همین ابراز نظرات کارشناسی اهالی فن و نگاه آنان از زوایای مختلف به موضوع است و در همه جای دنیا نه‌تنها هزینه‌های هنگفتی برای به میدان آوری متخصصان برای ابراز نظر در مقولات خطیر و ملی، در دستور کار مسئولین است که همواره آنان سعی می‌کنند با تکریم و احترام جامعه نخبگان را جلب و جذب به حضور در این عرصه‌ها کنند، حال اما نکته جالب‌توجه و مایه تامل آن است که مسئولین وزارت بهداشت پس‌ازآنکه تنی چند از اقتصاددانان برجسته کشور همچون محسن رنانی و فرشاد مومنی به اظهارنظر در خصوص طرح تحول سلامت و تجمیع بیمه‌ها پرداخته‌اند، به‌جای آنکه با روی گشاده به استقبال این انتقادات رفته و نقاط ضعف و قوت خود را محک بزنند و از طرف دیگر اگر ایرادات را وارد نمی‌دانند به شکل مستدل و منطقی پاسخ‌های خود را مبذول دارند، با ادبیاتی ناشایست و متفرعنانه سخن گفته و یکی از مسئولین وزارت بهداشت گفته است: «متاسفم کسانی که نام خود را اقتصاددان می‌گذارند، روی این اطلاعات ناقص، تحلیل اقتصادی انجام می‌دهند.» البته این تنها اظهارنظر نابردبارانه و منفی رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت به انتقادات نبوده واو به روزنامه‌های منتقد نیز تاخته است. 
گارد منفی علیه رسانه‌های پرسشگر
سوم آبان ماه سال جاری بود که روزنامه سپید با استناد به گزارش رسمی مرکز بودجه و پایش عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت که تحت عنوان: «وضعیت عملکرد مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و بیمارستان‌های تابعه در سال مالی 94 » انتشاریافته بود به سپرده‌گذاری 2500 میلیاردی دانشگاه‌های علوم پزشکی در بانک‌ها با سود 20 درصدی اشاره کرد. گزارشی که واکنش‌های متعددی در پی داشت اما اصل موضوع و دریافت سود مورد تشکیک قرار نگرفت بلکه قائم‌مقام وزارت بهداشت تاکید کرد که این لفظ سپرده‌گذاری درست نیست و این طبیعی است که با توجه به پرداخت‌های ماهیانه و دریافتی‌های روزانه مبالغی در حساب‌های بانکی باقیمانده و بانک‌ها به آن سود بپردازند. بعدتر چندین نماینده مجلس ازجمله عبدالرضا مصری به این موضوع استناد و به انتقاد از وزارت بهداشت پرداختند و پیرو آن چند اقتصاددان منتقد نیز این عملکردها را نادرست خواندند و البته اصل انتقاد آنان به سیاست‌های کلان وزارتخانه در تجمیع بیمه‌ها معطوف بود. حال مسعود ابوالحلاج، رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت ضمن تکذیب کلیت این ماجرا آن‌هم یک ماه و نیم بعد از انتشار خبر به روزنامه انتشاردهنده این خبر تاخته و در جملاتی جالب‌توجه گفته است:« وزارت بهداشت، گزارشی از فعالیت مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی را به‌صورت داخلی تهیه و درباره آن تحلیلی برای مدیران ارائه داده بود که یک روزنامه حوزه پزشکی با دسترسی به اسناد داخلی و بدون اجازه و بر اساس تحلیل‌های غیرحرفه‌ای و رویکرد منفعت طلبانه خود این مطلب را منتشر و افکار عمومی را متشنج کرد.» ایشان البته نگفته‌اند این گزارش آیا مهر محرمانه داشته است؟ آیا ایشان از رویکردهای حرفه‌ای رسانه‌ای مطلع است و از اساس از روزنامه‌نگاری پرسشگرانه چیزی می‌داند؟آیا برای سوال در خصوص یک گزارش رسمی که هیچ قید محرمانه‌ای ندارد باید اجازه گرفت؟ حال اینکه ایشان ازآنجاکه تحلیل و خبر ارائه‌شده را همسو با تمایلات خود نمی‌داند، با برچسب‌های نامناسبی چون « تحلیل‌های غیرحرفه‌ای و رویکرد منفعت طلبانه» سعی در تخطئه و زیر سوال بردن روزنامه پرسشگر را دارد از آن مواردی است که نشان‌دهنده سعه‌صدر و استقبال مسئولین وزارت بهداشت از نقد سازنده در عصر ارتباطات که هیچ‌چیز از نظرگاه مردم پنهان نمی‌ماند، است و البته حکایت از چنته خالی آنان برای پاسخگویی منطقی و مستدل درباره این موضوع دارد. 
نخبگانی که نا مطلع و بی‌سواد می‌شوند 
یکی از تفاوت‌های دولت تدبیر و امید با دولت پیشین که همواره مورد تاکید و تصریح رئیس‌جمهوری قرارگرفته، بهره‌گیری از نظرات کارشناسی و میدان‌دهی به نخبگان حوزه‌های مختلف در این دولت است. حال گمان نمی‌کنیم که کسی در تخصص و تبحر اقتصاددانانی چون رنانی و مومنی و اشراف و تسلط آنان بر حوزه‌های اقتصادی شک و شبهه‌ای داشته باشد و مشخص نیست چرا مقام محترمی که در حوزه اقتصادی وزارت بهداشت سمت دارد و علی‌القاعده با توجه به حیطه کاری خود ناآشنا با این افراد نیست چرا با ادبیاتی نادرست و غیر سازنده به استقبال انتقاد اقتصاددانان رفته و تاکید کرده است: «بزرگنمایی بودجه جاری 2500 میلیارد تومانی وزارت بهداشت منشا سیاسی دارد و متاسفم کسانی که نام خود را اقتصاددان می‌گذارند، روی این اطلاعات ناقص، تحلیل اقتصادی انجام می‌دهد .» این مقام محترم از یک‌طرف همه سوابق و عقبه علمی و پایگاه و جایگاه کارشناسی این افراد را زیر سوال برده و تاکید دارد که آنان نام خود را اقتصادان می‌گذارند! ازنظر ایشان گویا هرکسی مخالف نظر ایشان سخن بگوید، مطلع و آگاه نیست!، از طرف دیگر ایشان در سهل‌الوصول‌ترین کار با زدن برچسب «سیاسی» سعی می‌کند از زیر بار انتقادات فرار کند و انتقادات را توامان با غرض و مرض عنوان کند. او همچنین نمی‌گوید که آیا ممکن است چهره‌های مطلع و آگاهی همچون این اقتصاددانان با سوابق روشن و جایگاه علمی مشخص بدون علم و اطلاع نسبت به موضوعی به‌یک‌باره وارد گود شده و به اظهارنظر پیرامون موضوعاتی چنین مهم و خطیر بپردازند؟!.
درنهایت ...
این‌گونه واکنش‌ها به‌خوبی نشان‌دهنده آن است که برخی مسئولین وزارت بهداشت تاب و تحمل انتقادپذیری ندارند و از طرف دیگر شان و اعتبار لازم را برای نخبگان و متخصصین قائل نبوده و تنها نظر و رای خود را درست دانسته و غیر آن را بر‌نمی‌تابند. روند و رویه‌ای که بی‌گمان به کژ راه‌های ژرف منتهی شده و در پروژه‌های ملی چنین خودرایی‌هایی تبعات و هزینه‌های هنگفتی برای مردم در پی خواهد داشت. کاش وزیر بهداشت که حضور در رسانه‌ها و ارتباط با مخاطبان را بسیار قدر نهاده و بدان اهتمام ویژه و هرروزه‌ای دارند کمی هم اصل نقدپذیری و توجه به خرد جمعی و نظرات کارشناسی را به بدنه حوزه وزارتی خود گوشزد می‌کردند. 
رضا رئیسی

تعداد بازدید از این مطلب: 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، آیت الله موحدی کرمانی امام جمعه تهران در سخنان این هفته خود با یادآوری موضوع فیش‌های حقوقی نامتعارف اظهار کرد: به نظر می رسد که مسئله حقوق های نجومی به طور کامل به دست فراموشی سپرده شده است در حالی که قرار بود از این موضوع گزارش هایی تهیه شود و به اطلاع مردم برسد اما هیچ پیگیری و اطلاع رسانی به مردم انجام نشد. گویا رهبری باید تذکر بدهند و مسئولان مدعی پیروی از رهبری نیز این تذکرات را به دست فراموشی بسپارند.

وی افزود:‌ نتیجه رسیدگی به این مسئله برای مردم روشن نشده است و همچنان سوالات بسیاری در ذهن مردم باقی مانده است و حتی دیوان عدالت اداری و قوه قضاییه نیز تاکید کردند که تا کنون در خصوص ماجرای حقوق های نجومی گزارشی از دولت به آن‌ها ارائه نشده است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه مسئولان باید حرمت قانون را حفظ کنند، ادامه داد: آقایان در توجیه مسئله حقوق‌های نجومی می گویند این موضوع و این دریافت‌ها قانونی بوده است. حرمت قانون را حفظ کنید مردم را به قانون بدبین نکنید. جمهوری اسلامی ایران یک کشور دینی است و قرآن بر آن حاکم است.

وی ادامه داد: اگر این برداشت ها قانونی بوده است چرا وقتی آنهایی که چنین حقوق هایی گرفته اند، مبالغ اضافی را پس می دهند شما هم پس می گیرید اگر قانونی نیست نه آن‌ها حق دارند پس دهند و نه شما حق دارید پس بگیرید و حتی اگر این موضوع در چارچوب قانون انجام گرفته پس چرا مسئولین مربوطه عذرخواهی می‌کنند؟ مگر عمل به قانون عذرخواهی دارد؟

موحدی کرمانی با انتقاد از رویه دولت در پیگیری موضوع فیش‌های حقوقی نامتعارف اظهار کرد: مسئولان مدام درباره اختصاص ۴۰ هزار تومان یارانه به مردم جلسه برقرار می‌کنند که از تعداد یارانه بگیرها بکاهند اما درباره موضوع حقوق نجومی جلسه‌ای برگزار نمی‌شود. لابد آن برداشت‌های نجومی اشکالی ندارد و فقط اختصاص ۴۰ هزار تومان به مردم سخت است. بهتر است مسئولان در کارهایشان دقت بیشتری داشته باشند.

منبع: ایسنا

 

تعداد بازدید از این مطلب: 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی مقدم با بیان اینکه سازمان نظام پرستاری در پی ایجاد ارتباط همه جانبه با مسئولین منطقه ای، شهری و استانی است، اظهارداشت: ارتباط مردمی نیز از طریق برپایی پایگاه های سلامت در سطح شهرها انجام می شود.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه در دنیا بحث سلامتی از اهمیت ویژه ای برخور دار است، تاکید کرد: بحث سلامت از اولویت دولت ها است و طبیعتا چیزی که اهمیت، ضرورت و حساسیت زیادی دارد این است که مدیریت را باید به دست افراد توانمند، کار آمد و با علم و دانش لازم و کافی سپرد.

وی با بیان اینکه روسای بیمارستان ها و یا دانشگاه ها باید از دانش و یا علم مدیریتی برخوردار باشند، تاکید کرد: در اکثر کشور های دنیا مانند آمریکا بیش از ۹۰ درصد مدیران بیمارستان ها غیر پزشک هستند، یعنی کسانی که علم و دانش مدیریتی همچون مدارک دکتری بهداشت و درمان، مدیریت، اقتصاد و امور مالی را دارند.

شریفی مقدم با بیان اینکه در کشور ما، رئیس و معاونان بیمارستان پزشک هستند، تصریح کرد: یک پزشک متخصص جراح چشم که ۷ سال پزشکی خوانده و ۴ سال دوره تخصص پزشکی را گذرانده است، با وجود اینکه یک پزشک متخصص است اما قطعا مدیر خوبی نیست، زیرا نه مدیریت را تجربه کرده و نه دانش و مهارت مدیریتی دارد.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه از سال ۱۳۷۶ به بعد بحث ارتباط مالی (طرح کارانه) در بیمارستان ها مطرح شد، بیان کرد: ۶۵ درصد از این درآمد (کارانه) بیمارستان به پزشکان و هیئت علمی که فقط ۵ درصد تیم را تشکیل می دهند تعلق می گیرد و ۲۰ درصد را به ۹۵ درصد گروه غیر پزشکی اختصاص دارد که این عامل باعث ایجاد اختلاف در پرداخت ها شده است. 

وی با اشاره به اینکه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به شورای عالی بیمه ارسال شده است، تصریح کرد: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری هنوز به مدت ۹ سال است که تا کنون اجرایی نشده و حدود یک سال است با دستور معاون اول رئیس جمهوری گام هایی در این خصوص برداشته شده است.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری افزود: امیدواریم در فصل بودجه ای مسئولان مربوطه برای اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری قدم برداشته و جدیت به خرج دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


 
تعداد بازدید از این مطلب: 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : شنبه 13 آذر 1396
نظرات

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی مقدم با اشاره به بازنگری شرح وظایف پرستاران اظهارداشت: با توجه به اینکه با پیشرفت علم، تکنولوژی های جدید و مراقبت های جدید در حوزه پرستاری و همچنین پیچیدگی های دارویی مواجه هستیم نیاز داریم شرح وظایف پرستاران هر 5 سال یکبار بازنگری شود.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری افزود: در بازنگری شرح وظایف پرستاران ممکن است وظایف این قشر کم یا زیاد شود. تدوین شرح وظایف پرستاران در جلساتی مشترک با معاونت پرستاری وزارت بهداشت آغاز شده است و نزدیک به دو ماه است که اقدامات انجام شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه پرستار متخصص در کشور نداریم، گفت: برای اولین بار در شرح وظایف پرستاران، تقسیم کار شده است. یکی از شرح وظایفی که به سازمان نظام پرستاری سپرده شده پرستار تخصصی است که این گروه سالهاست در دنیا مشغول فعالیت بوده و دارای اختیارات خاصی هستند اما در کشور ایران هنوز پرستار تخصصی نداریم.

شریفی مقدم اضافه کرد: سازمان نظام پرستاری با انجام مطالعه و مرور وظایف پرستاران تخصصی در دنیا و استفاده از صاحب نظران این حوزه و انجمن های علمی پرستاری بسته ای را تهیه کرده و به معاونت پرستاری وزارت بهداشت ارسال کرده است که امیدواریم با تصویب این شرح وظایف شاهد تحولاتی در حوزه تخصصی پرستاری باشیم.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه هم اکنون پرستاران در کشور تحت عنوان پرستار عمومی فعال هستند، گفت: سطح تحصیلات پرستاران در عنوان پرستار عمومی تفاوتی ایجاد نمی کند اما سازمان در بازنگری شرح وظایف  این موضوع را در نظر گرفته است تا بین پرستار عمومی و متخصص مرزبندی داشته باشیم.

منبع: پانا

تعداد بازدید از این مطلب: 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : یک شنبه 7 آذر 1396
نظرات

به گزارش مهر، محمدعلی همتی در دومین کنگره کشوری آکادمی اقتصاد سلامت که با محوریت سند ملی دیابت برگزار شد، اظهار داشت: «دیابت به سرعت در جامعه ایران روبه افزایش است و بیش از ۵۰درصد این بیماران هنوز ناشناخته هستند.»
وی گفت: «سازمان تامین اجتماعی همواره در راستای پیشگیری از بیماری‌ها حرکت کرده و نگرش پیشگیرانه داشته است.» همتی درباره همکاری سازمان تامین اجتماعی در اجرای طرح تحول سلامت، افزود: «باوجود آنکه در حوزه سلامت پایداری منابع وجود ندارد و بیشتر به مصارف و تعرفه‌ها توجه می‌شود تا منابع، اما سازمان تامین اجتماعی همواره در اجرای این طرح در کنار وزارت بهداشت بوده و با همه توانش به این طرح کمک کرده است.»
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: «در اجرای طرح تحول سلامت برآوردهای دقیق مالی وجود نداشت و بسیاری از بودجه‌های پیش‌بینی شده ازجمله یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و ۱۰درصد هدفمندی یارانه‌ها به‌طور کامل محقق نشد.» همتی درباره تجمیع بیمه‌ها گفت: «قطعا سازمان تامین اجتماعی با این پیشنهاد مخالف است به‌خصوص اینکه در قانون برنامه توسعه پنجم سازمان تامین اجتماعی از تجمیع بیمه‌ها مستثنی شده بود و در تدوین برنامه ششم نیز نمایندگان مجلس با تجمیع بیمه‌ها مخالفت کردند.»
وی افزود: «سازمان تامین اجتماعی مطابق قانون سهم ۹ بیست و هفتم از حق بیمه کارگران را برای سلامت و درمان آنها هزینه کرده است و مسئولیت خود را در این حوزه به طور کامل انجام داده است.» معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره سهام‌دار بودن این سازمان در شرکت دخانیات، گفت: «این موضوع سخنی است که از سر بی‌اخلاقی در برخی رسانه‌ها مطرح می‌شود درحالی که سازمان تامین اجتماعی سهام‌دار شرکت دخانیات نیست.»
معاون درمان تامین اجتماعی افزود: «یکی از شرکت‌های تابعه سازمان بازنشستگی کشوری سهام‌دار شرکت دخانیات است که در یک مقطع زمانی محدود به مدت ۶ماه مسئولیت اداره این شرکت را به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد و بعد از آن نیز به جایگاه اولیه خود بازگشت.»

تعداد بازدید از این مطلب: 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود