آمار مطالب

کل مطالب : 476
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 127
باردید دیروز : 681
بازدید هفته : 1223
بازدید ماه : 1227
بازدید سال : 5951
بازدید کلی : 31387

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 127
بازدید دیروز : 681
بازدید هفته : 1223
بازدید ماه : 1227
بازدید کل : 31387
تعداد مطالب : 476
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1396
نظرات
قائم مقام سازمان نظام پرستاری خبر داد؛

وزارت بهداشت برای اجرای تعرفه های پرستاری بودجه اختصاص نداد

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور، با اشاره به ارسال لایحه بودجه سال ۹۶ از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی، گفت: در بودجه وزارت بهداشت، هیچ ردیف اعتباری برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال آینده، تخصیص داده نشده است.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی مقدم روز چهارشنبه در جلسه شورای عالی نظام پرستاری، اظهارداشت: مسیر بودجه ریزی دستگاه های دولتی به گونه ای است که می بایست از چند ماه قبل بودجه وزارتخانه ها به سازمان برنامه و بودجه و از آنجا به دولت و در نهایت به مجلس برود. از همین رو، از ۴ ماه قبل، موضوع اعتبار مورد نیاز برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به وزارت بهداشت اعلام کردیم.

وی ادامه داد: ما به وزارت بهداشت پیشنهاد دادیم ۱۰۰۰ میلیارد تومان علاوه بر بودجه های جاری برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری لازم است، ولی در بودجه سال ۹۶ این وزارتخانه هیچ ردیف اعتباری برای تعرفه های پرستاری پیش بینی نشده است.

شریفی مقدم با تاکید بر اینکه وقتی لایحه بودجه به مجلس برود چندان امیدی به تغییر آن نیست، افزود: کمیسیون تلفیق فقط می تواند ۳ درصد جابجایی در بحث بودجه داشته باشد و بسیار سخت است تغییری ایجاد شود.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور در ادامه به موضوع پذیرش بیش از ۱۰۰ خدمت پرستاری در شورای عالی بیمه اشاره کرد و گفت: این خدماتی است که پرستاران انجام می دهند اما مهر پزشک می خورد و شورای عالی بیمه این موضوع را پذیرفت به شرطی که شامل شرح وظایف پرستاری باشد.

شریفی مقدم به تعرفه خدمات پرستاری در منزل اشاره کرد و افزود: با توجه به غیبت نمایندگان معاونت های پرستاری و درمان وزارت بهداشت در جلسه ای که با نمایندگان بیمه ها داشتیم، این جلسه غیر رسمی شد. ضمن اینکه نمایندگان بیمه ها نیز به خدمات پرستاری اشراف نداشتند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به قبول ۱۰۰ خدمت پرستاری در شورای عالی بیمه، گفت: در موضوع خدمات پرستاری در منزل، پایه این تعرفه ها را از سال ها قبل داریم .

شریفی مقدم با عنوان این مطلب که نبود تعرفه خدمات پرستاری در منزل باعث بروز مشکلاتی برای مردم و جامعه پرستاری می شود، افزود: در حال حاضر نظارتی بر فعالیت خدمات پرستاری در منزل وجود ندارد، بطوریکه برای یک شبانه روز خدمت پرستاری در منزل، بین یک میلیون تا ۱.۲ میلیون تومان پول می گیرند. این در حالی است که مسئولیت بروز مشکلات را نمی پذیرند.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور به مشکل پرستاران بخش خصوصی که اجرا نشدن قانون ارتقای بهره وری است، اشاره کرد و گفت: آنچه مسلم است، این قانون می بایست در بخش خصوصی هم اجرا شود اما بخاطر زد و بندهایی که در پشت این جریان وجود دارد، پرستاران بیمارستان های خصوصی از مزایای این قانون محروم مانده اند.

شریفی مقدم ادامه داد: تنها راهکار برای اجرای قانون ارتقای بهره وری یا همان کاهش ساعت کار پرستاران در بیمارستان های خصوصی، این است که از وزارت بهداشت بخواهیم یک آیتم در بحث رتبه بندی بیمارستان ها لحاظ کند که اگر این قانون اجرا نشد، در رتبه بندی بیمارستان لحاظ شود.

وی همچنین از معرفی ۱۰ هیئت مدیره نظام پرستاری به هیئت بدوی تخلفات سازمان نظام پرستاری خبر داد و گفت: این هیئت مدیره ها، دوره کمک پرستاری را برگزار کرده اند که تخلف است.

تعداد بازدید از این مطلب: 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1396
نظرات
رئیس کل سازمان نظام پرستاری:

جایگاه پرستاری در بالاترین سطح ممکن قرار دارد/تعرفه های پرستاری را اجرا می کنیم

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور تاکید کرد: برنامه ها و اهداف پرستاری در دوره جدید فعالیت شورای عالی و سازمان نظام پرستاری، با حداکثر سرعت مطمئنه به پیش می رود.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، دکتر علی محمد آدابی روز چهارشنبه در جلسه شورای عالی نظام پرستاری، در ابتدا به مقوله «قدرت» در جوامع اشاره کرد و گفت: قدرت، جوانب مختلفی دارد که نوع قانونی آن از اثرگذاری بیشتری برخوردار است. زیرا، افرادی که این قدرت قانونی را دریافت می کنند، می توانند امر و نهی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه قدرت قانونی در دست دولت هاست، افزود: قطعا، قدرت سازمان نظام پرستاری در مقابل کسانی که قدرت قانونی در اختیار دارند، کمتر است و دسترسی آنها به منابع، اطلاعات و اعتبارات، بیشتر از نظام پرستاری است.

آدابی با عنوان این مطلب که سازمان نظام پرستاری دوره چهارم در شرایطی تشکیل شد که جامعه پرستاری در معرض تهدیدات جدی بود، گفت: موضوع تربیت پرستار بیمارستانی و کمک پرستاری، از جمله تهدیداتی بود که سابقه آنها به دهه ۷۰ بر می گردد.

وی با اظهار تاسف از اینکه موضوع کمک پرستاری در شورای عالی نظام پرستاری دوره قبل زنده شد، افزود: شورای عالی نظام پرستاری، مغز متفکر جامعه پرستاری است که می بایست در خدمت پرستاران باشد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور با انتقاد از اینکه وزارت بهداشت از مصوبات و تصمیمات شورای عالی نظام پرستاری تکمین نمی کند، ادامه داد: جای گلایه است که وزارت بهداشت چرا از بالاترین مرجع پرستاری که سازمان و شورای عالی نظام پرستاری است، نظرخواهی نمی کند.

آدابی در عین حال خطاب به جامعه پرستاری کشور، گفت: سازمان نظام پرستاری بدون اغراق، با حداکثر سرعت مطمئنه در مسیر اهداف و برنامه های پرستاری حرکت می کند.

وی با اشاره به قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، افزود: در حال حاضر پرستاری در بالاترین سطح ممکن قرار دارد، به گونه ای که قرار است تعرفه های پرستاری به رغم مخالفت هایی که بر سر راه خود دارد، اجرایی شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، طاهره زاهد صفت روز چهارشنبه در جلسه شورای عالی نظام پرستاری، اظهارداشت: متاسفانه جامعه پرستاری روزهای خوبی را پشت سر نمی گذارد.

وی با اشاره به مطالبات پرداخت نشده پرستاران در سراسر کشور، گفت: بدنه پرستاری در مسیر دریافت مطالبات خودش راه دشواری را طی می کند و در تب و تاب مشکلات گرفتار شده است.

زاهدصفت در ادامه به مراسم روز دانشجو ویژه دانشجویان پرستاری اشاره کرد و افزود: خوشبختانه تمامی رده های پرستاری از پایین ترین سطح تا بالاترین رده و به ویژه دانشجویان پرستاری، با آگاهی و بصیرت، در موضوعات مختلف اجتماعی مشارکت دارند.

وی بر تقویت کمیته های دانشجویی در سازمان نظام پرستاری تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به ظرفیتی که در حوزه دانشجویی وجود دارد، انتظار می رود از این ظرفیت بیش از پیش در پیشبرد اهداف و برنامه های نظام پرستاری استفاده شود.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور به موضوع عدالت اجتماعی اشاره کرد و گفت: ظرفیت اقتصادی کشور به گونه ای است که اگر مسئولین، اقدامات را درست انجام دهند، عدالت اجتماعی در کشور برقرار می شود.

زاهدصفت با اشاره به موضوع پرداخت مبتنی بر عملکرد که در حال مطرح شدن است، افزود: با توجه به نارضایتی که در مسیر پرداخت های پرستاری وجود دارد، می بایست یک سری بازنگری ها انجام شود.

وی با انتقاد از اینکه کارگروه پیگیری مطالبات پرستاری که هنوز تشکیل نشده است، گفت: این کارگروه می بایست توسط معاونت پرستاری وزارت بهداشت تشکیل می شد.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری به مقوله کمک پرستاری اشاره کرد و افزود: انتظار داریم معاونت پرستاری وزارت بهداشت هرچه زودتر نسبت به ابلاغ شرح وظایف کمک پرستاری اقدام کند تا تنش هایی که در بدنه پرستاری فراگیر شده، کنترل شود.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1396
نظرات

به‌گزارش خبرگزاری فارس؛ «دو سال و نیم پیش که به طرح تحول سلامت انتقاد کردیم، اگر دولت به‌جای واکنش عصبی به ثریا، این انتقادات را می‌پذیرفت، این‌همه هزینه به دولت تحمیل نمی‌شد و این طرح که باعث منفعت‌طلبی بخش خصوصی در حوزه سلامت شده، می‌توانست بهتر اجرا شود و بیشتر به نفع مردم و دولت باشد! اما انتقادات را با عصبانیت جواب دادند و نتیجه‌اش این شد که هزینه سلامت، دو، سه برابر نسبت به آن چیزی که باید باشد، بیشتر شده است»

این جملات بخشی از گلایه‌های محسن مقصودی تهیه‌کننده برنامه ثریاست که در گزارش روزنامه سپید آمده است؛ برنامه‌ای که در طول چند سال گذشته با رویکردی تحلیلی و البته انتقادی نسبت به دستگاه‌های اجرایی روی آنتن صداوسیمای ملی می‌رود، برنامه‌ای که اگرچه در حوزه سیاست خارجی و موارد چندی رویکردهایش با انتقادات جدی از سوی کارشناسان بی‌طرف روبرو شده اما این رویکرد غالب باعث نمی‌شود که انتقادات منطقی و معقول مطرح‌شده در آن نیز نادیده گرفته شود یا آنکه مسئولان به‌انحاءمختلف از پاسخگویی و حضور در این برنامه طفره روند.

در حوزه سلامت و واکنش مسئولان وزارت بهداشت واکنش‌ها به این برنامه جالب‌توجه بوده است. آن‌گونه که رسانه‌های منتقد و دست‌اندر کاران این برنامه مدعی هستند در طول سه سال گذشته در موارد متعدد با فشارهای وزارت بهداشت اجازه ورود این برنامه به موضوع سلامت داده نشده است، آن‌چنان‌که در برنامه هفته گذشته ثریا پس‌ازآنکه نماینده کمیته دانشجویی پیگیری عدالت در نظام سلامت پشت تریبون رفت تا سخن بگوید، اولین نکته‌ای که مورداشاره قرارداد، این بود که بعد از دو سال و نیم بالاخره اجازه انتقاد از حوزه سلامت و طرح تحول به منتقدان داده‌شده است!

طرحی که در ابتدای کار موافقان بسیاری داشت اما اکنون از هر دو طیف مطرح در کشور منتقدان پرشماری دارد و گلایه‌های بسیاری به آن وارد می‌آید اما وزارت بهداشت یا موضع عدم توجه به منتقدان دارد یا آنکه با برچسب‌های مختلف سعی دارد فضای انتقادی را به فضای مجادله‌ای رهنمون کرده و با غرضمند نشان دادن منتقدان از زیر پاسخگویی به طیف‌ها و افرادی که شناسنامه و کارنامه روشنی نیز دارند اما فقط انتقادات کارشناسی را در حوزه‌های تخصصی خود به این طرح وارد می‌سازند، شانه خالی کند.

هر چه هست این روزها برخلاف آنکه وزارت بهداشت و رسانه‌های حامی آن در برابر انتقادات کارشناسان طیف همراه دولت توجه و وقعی نمی‌نهند، صداوسیما و منتقدان جریان مقابل گویا چراغ سبز را برای بیان انتقادات دریافت کرده‌اند؛ آن‌چنان‌که هم در برنامه مناظره روز جمعه و هم در برنامه ثریا انتقادات گزنده‌ای علیه عملکرد وزارت بهداشت مطرح شد، انتقاداتی که بدون جهت‌گیری له یا علیه وزارت بهداشت بسیاری از آن‌ها محل تامل و توجه است. 

 

آقای وزیر، بیایید و پاسخگو باشید

موضوع برنامه «مناظره» جمعه هفته آنطور که روزنامه سپید می‌نویسد؛ گذشته به حقوق‌های نجومی اختصاص داشت، این برنامه با حضور 4 میهمان اصلی روی آنتن زنده شبکه یک رفت، محمد دهقانی و محمد قسیم عثمانی نمایندگان حاضر در این نشست بودند و مصطفی‌هاشمی‌طبا به عنوان یکی از مدیران با سابقه در نظام جمهوری اسلامی‌در برنامه حضور داشت و در نهایت محمد صادق شهبازی که از فعالان جوان رسانه‌ای و سیاسی جریان اصولگراست؛ میهمان کم تر شناخته شده این برنامه بود.

شهبازی که جسورانه‌تر و بی‌محاباتر سخن می‌گفت در دقایقی از برنامه به موضوع وزارت بهداشت و عدم پاسخگویی آن در قبال حقوق‌های نجومی‌و کارانه‌های سرسام آور پرداختی اشاره و به انتقاد مستقیم از وزیر بهداشت پرداخت.

شهبازی در پاسخ به سئوال مجری برنامه که از وی پرسید اگر با حقوق‌های دریافتی پزشکان متخصص برخورد و آنان به خارج مهاجرت کنند چه کسی به درمان مردم می‌پردازد؟ گفت:« چطور است که همه مسئولان بابت حقوق‌های نجومی‌عذرخواهی کرده‌اند اما پزشکان متخصص نه تنها عذرخواهی نکرده‌اند.

بلکه می‌گویند اگر ما این دریافتی‌ها را نداشته باشیم باید از مردم پول دریافت کنیم» در ادامه شهبازی به انتقاد صریح وبی پرده از وزیر بهداشت پرداخته و گفت: «کاش یکی از عاملان اصلی حمایت از حقوق‌های نجومی‌یعنی وزیر بهداشت اینجا بود و پاسخ می‌داد»

شهبازی با نشان‌دادن فیش حقوقی یکی از معاونان وزارت بهداشت، ادامه داد که این فرد 866 میلیون تومان کارانه دریافت کرده؛ آن‌هم پیش از دو برابر و نیم شدن کارانه‌ها!

 

 

 

وی در ادامه با نشان دادن نموداری اعلام کرد: در ایران با اختلاف فاحش و چند برابری نسبت به کشور دوم که آمریکا باشد، دریافتی پزشکان متخصص آن‌هم در بیمارستان‌های دولتی نسبت به سرانه کشور انجام می‌پذیرد. وی در نهایت نیز گفت: «کاش آقای وزیر به جای آن‌که برنامه‌های ثریا ومناظره را لغو کند می‌آمدند واینجا می‌نشستند و پاسخ این ایرادات را می‌داند، البته از فردا عکس دوران جبهه و جنگ و حضور آقای وزیر در مناطق محروم در کانال ایشان گذاشته می‌شود!» 

 

 اشاره به لغو برنامه‌های انتقادی از سوی وزارت بهداشت به اول آذرماه سال‌جاری نیز بازمی‌گردد، آنجایی که قرار بود برنامه مناظره در 5 آذرماه با موضوع بحث طرح تحول سلامت، تجمیع بیمه‌ها و اختلافات بین وزارت بهداشت و وزارت رفاه روی آنتن رسانه ملی برود و گفته شد که این برنامه با فشار وزرات بهداشت لغو شد.

جالب توجه در انتقادات از حقوق‌های نجومی‌و دریافتی‌های بالای برخی پزشکان اینکه این موضوع تنها از سوی شهبازی مطرح نشده است، نایب رئیس مجلس و وزیر سابق بهداشت، مسعود پزشکیان و بسیاری دیگر نیز نسبت به این پرداخت‌های بی‌ضابطه انتقاد داشته‌اند اما همواره مسئولین این وزارتخانه با توجیهات بسیار از زیر بار پاسخگویی فرار کرده و حتی موضعی طلبکارانه در خصوص این موضوع داشته‌اند.

 

ثریا هم به میدان آمد

برنامه ثریا که رویکردی همواره انتقادی نسبت به دولت داشته از معدود حوزه‌هایی را که مورد توجه قرار نداده بود و بدان نپرداخته بود حوزه سلامت بود، البته دست اندرکاران این برنامه چندین بار مدعی شدند که اجازه این انتقادات داده نمی‌شود و حتی یکی، دوباری نیز گفته شد که با فشار وزارت بهداشت برنامه‌هایی که قرار بود به این حوزه بپردازد لغو شده است.

اما بالاخره در برنامه هفته گذشته ثریا نماینده کمیته دانشجویی پیگیری عدالت در نظام سلامت پشت تریبون رفت تا در هفت دقیقه انتقادات این تشکل دانشجویی را نسبت به عملکردهای وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت بیان کند. سجاد اسماعیلی با ابراز خشنودی که بعد از چند سال اجازه انتقاد از وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت به آنان داده شده، گفت: «بحث‌های ما هیچ جهت گیری سیاسی و طیفی ندارد»

وی اشکالات وارده از سوی مجموعه خود به طرح را مربوط به همان ابتدای کار و چند سال پیش و در شروع طرح عنوان کرده و تاکید کرد که یکی از مشکلات تضاد منافع سیاستگذاران در بخش حاکمیتی و واگذاری بخشی امور به صنف است که نظارت را مخدوش می‌کند. اسماعیلی طرح تحول سلامت را ورشکسته خواند و گفت: «در ابتدای شروع به کار دولت یازدهم ما متوجه هزینه‌های بسیار حوزه سلامت بودیم که تعرفه‌های بالا را به مردم تحمیل می کرد، مضاف بر آن که پیشگیری بر درمان تقدم نداشت، اختلاف درآمدهای فاحش بین پزشکان در بخش‌های خصوصی و دولتی وجود داشت، همچنین اختلاف درآمد بین پزشکان و سایر اعضای خدمات درمانی نیز قابل توجه بود.

ما انتظار داشتیم دولت محترم که توجه ویژه‌ای به بخش سلامت داشت و تزریق چند هزار میلیارد تومانی به این بخش انجام داد، این اصلاحات واقعی را که بر اساسی اسناد بالادستی بود، در دستور کار قرار می‌داد اما متاسفانه چنین نشد و تمرکز بر یک بخش و غفلت از بخش‌های دیگر، هم سبب شد شکاف درآمدی بیشتر شود و هم بیمه‌ها با مشکل مواجه شوند. ما در همان زمان هشدار دادیم که ادامه این روند منجر به بروز بحران می‌شود اما نقدها شنیده نشد و امروز شاهدیم که سازمان‌های بیمه‌ای می‌گویند توان ادامه ندارند.» 

 

در نهایت...

حال باید دید وزارت بهداشت که نسبت به انتقادات کارشناسی چهره‌های نزدیک به دولت و طیف اصلاح طلبان سیاست برچسب‌زنی و عدم توجه را در پیش گرفته و از زیر بار آن شانه خالی می‌کند آیا می‌تواند در برابر انتقادات از تریبون عمومی‌که مخاطبان عام‌تری دارد و البته انتقادات لحن تندتری نیز داشته، سکوت اختیار کرده و سیاست پیشین را ادامه دهد؟

 

تعداد بازدید از این مطلب: 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1396
نظرات

 مهم‌ترین بحث حوزه کلان چند ماه اخیر حوزه سلامت که دو وزارتخانه بهداشت و رفاه را در برابر هم به صف‌آرایی واداشت و می‌توانست تغییر و تحولات مهمی در حوزه خدمات درمانی رقم زند «بحث تجمیع بیمه‌ها» بود. وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس به هنگامی‌که کمیسیون تلفیق مجلس بررسی برنامه ششم توسعه را در دستور کار قرارداد با ارائه پیشنهادی با عنایت به ماده 19 برنامه ششم توسعه که تصریح دارد: 

       «تولیت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی متمرکز می‌شود و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی موظف‌اند از خط‌مشی و سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی... تبعیت نمایند.» موضوع طرح تجمیع بیمه‌ها را مطرح ساخته و تاکید کردند که با عنایت به این ماده‌قانون و نیز ابلاغ سیاست‌های کلی مصوب مجمع تشخیص مصلحت از سوی رهبر انقلاب، تولیت وزارت بهداشت بر همه جوانب حوزه سلامت مورد تاکید و تصریح قرارگرفته و بر همین اساس باید با تجمیع بیمه‌ها زیر نظر وزارت بهداشت درحالی که این سازمان تولیت این حوزه را بر عهده دارد، ابزار و سازوکارهای اعمال این تولیت در بحث مهم بیمه‌ها و تامین منابع نیز تحت نظر این مجموعه قرار گیرد. در مقابل وزارت رفاه و مسئولان سازمان تامین اجتماعی مخالف تمام قامت چنین طرحی بودند؛ مخالفت آنان از دو حیث بود اول این نکته مطرح می‌شد که در هیچ کجای دنیا حوزه اجرا و نظارت تحت نظر یک مجموعه قرار نمی‌گیرد و این کار با اصول بدیهی مدیریت همخوانی ندارد و از طرف دیگر این نکته نیز مطرح می‌شد که منابع سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران و برآمده از پرداخت حق بیمه طی چند دهه از سوی آنان است و نمی‌بایست هیچ کجا غیر از حوزه کارگری مصرف داشته شود و با تصویب طرح تجمیع بیمه‌ها منابع از ید سازمان تامین اجتماعی خارج و در حوزه‌های دیگر خرج خواهد شد. البته وزیر بهداشت و معاونان وزارتخانه مصرانه و در چندین وهله تاکید کردند که وزارت بهداشت قصد دست‌اندازی به منابع تامین اجتماعی را ندارد و حقوق کارگران با تصویب این طرح تضییع نشده و از طرف دیگر عنوان می‌شد که خود تامین اجتماعی هم به‌طور همزمان در حوزه ارائه خدمات و امور اجرایی و نظارتی نقش‌آفرینی می‌کند و اکنون معترض وزارت بهداشت شده چون نمی‌خواهد منابع این سازمان از زیر نظر وزارت رفاه خارج شود.

در کمیسیون تلفیق چه گذشت
       پس‌ازآنکه بحث‌های موافقان و مخالفان در خصوص طرح پیشنهادی کمیسیون بهداشت درباره طرح تجمیع بیمه‌ها بالا گرفت در اقدامی جالب‌توجه کمیسیون تلفیق به هنگامی‌که به مواد 18 و 19 که به حوزه سلامت در لایحه برنامه ششم توسعه می‌پرداخت؛ رسید با اعلام «مرعا» با تعلیق بحث در این زمینه و عبور از این دو ماده به سراغ بررسی مواد دیگر رفت تا در فرصتی مناسب یکی از مهم‌ترین مواد برنامه ششم توسعه را از تصویب بگذراند. پس از بحث‌وجدل‌های فراوان و حضور چندین و چندباره وزرای رفاه و بهداشت در کمیسیون تلفیق و مجادلات رسانه‌ای حامیان دو طیف و درحالی‌که به نظر می‌رسید کفه وزارت بهداشت در کمیسیون تلفیق سنگین‌تر شده و طرح در آستانه تصویب است؛ خبر آمد که طرح کمیسیون بهداشت در کمیسیون تلفیق با اختلاف بسیار اندک از تصویب نگذشته و رد شده است اما از این جالب‌تر آنجایی بود که به ناگهان موافقان این طرح پیشنهاد جایگزین عجیب و بسیار بزرگی دادند؛ پیشنهاد آن بود که ساختار سه وزارتخانه تغییر و تحول یابد و حوزه رفاه از وزارت کار و تعاون جدا و به حوزه بهداشت الحاق شود و از طرف دیگر آموزش از وزارت بهداشت منفک شده و به آموزش عالی برود!. تغییر و تحول بنیادین و عظیمی که پیشنهاد آن در قالب تصویب یکی از مواد برنامه ششم توسعه بی‌سابقه و فراتر از تمامی انتظارها بود. قرار بر این شد که یک کارگروه این پیشنهاد را بررسی کند و در این مدت نیز مجادلات کلامی و رسانه‌ای میان دو وزارتخانه به‌حداعلای خود رهنمون شد. اما در نهایت سخنگوی کمیسیون تلفیق خبر از آن داد که کمیسیون تلفیق برنامه ششم کار خود را به پایان رسانده و تا هفته دیگر برنامه ششم به صحن علنی خواهد آمد تا نمایندگان ملت این برنامه راهبردی را از تصویب بگذرانند معنی و مفهوم این ابراز نظر آن بود که دو ماده 18 و 19 حوزه سلامت نیز در کمیسیون تلفیق تعیین تکلیف شده است. 

رای رد به تمامی پیشنهاد‌ها
       پس‌ازآنکه محمد خدابخشی سخنگوی کمیسیون تلفیق خبر از تصویب کلیه مواد برنامه ششم توسعه داد برای اطلاع از سرنوشت ماده 18 و 19 و بحث تجمیع بیمه‌ها و پیشنهاد الحاق حوزه بهداشت و رفاه با نمایندگان مجلس به گفت‌وگو نشستیم تا مشخص شود بالاخره این موضوع جنجالی که چند ماه دو وزارتخانه و مقامات عالی آن را به خود مشغول داشته و می‌توانست به تغییر و تحولات عمیق در حوزه سلامت منجر شود؛ چه شده است. غلامرضا حیدری نماینده تهران و عضو کمیسیون تلفیق در گفت‌وگو با سپید ضمن آنکه خبر پایان کار کمیسیون تلفیق را تائید کرد در پاسخ به سوال ما درباره اینکه بالاخره تکلیف طرح تجمیع بیمه‌ها و پیشنهاد کمیسیون بهداشت به کجا انجامید؛ گفت:« در کمیسیون تلفیق پیشنهاد تجمیع رای نیاورد.» از وی پرسیدیم که موضوع الحاق دو حوزه بهداشت و رفاه به کجا انجامید؟. حیدری گفت: « این بحث نیز در کمیسیون تلفیق رد شده و به تصویب نمایندگان عضو کمیسیون نرسید» وی در ادامه تاکید کرد:« بحث‌های این‌چنینی که حوزه فراگیری را در برمی‌گیرد و سرنوشت چند میلیون نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد نباید این‌گونه و در قالب یک پیشنهاد در کمیسیون تلفیق مطرح شود، اگر هم قرار است چنین موضوعاتی در مجلس طرح و موردبررسی قرار بگیرد باید کار کارشناسی مفصلی روی آن انجام پذیرفته و دولت در قالب لایحه آن را به مجلس ارائه دهد؛ نمی‌شود که با یک بله و نه و طی چند دقیقه چنین تصمیم‌های بزرگی را به انجام رساند.» پس از حیدری با معاون پارلمانی وزیر رفاه تماس گرفتیم، فردی که بسیار پیگیر موضوع تجمیع بیمه‌ها در کمیسیون تلفیق بود. مشایخی در گفت‌وگو با سپید تاکید کرد:« در کمیسیون تلفیق هیچ‌کدام از پیشنهاد‌ها رای نیاورد و همان لایحه دولت از تصویب نمایندگان مجلس گذشت.» از وی پرسیدم که منظور از تصویب لایحه دولت چیست، گفت: «در لایحه دولت بحث تجمیع بیمه‌ها مطرح نشده است و همان روند قبلی که تاکنون اعمال می‌شده پی گرفته خواهد شد.» امیرحسین قاضی‌زاده نیز بر همان گفته‌های حیدری و مشایخی مهر تائید زد و تاکید کرد که کمیسیون تلفیق در دو ماده 18 و 19 تغییری در لایحه دولت نداده است. او در این خصوص که بحث تجمیع با چه اختلافی در کمیسیون تلفیق رد شده و به تصویب نرسید، خاطرنشان کرد: «بحث تجمیع بیمه‌ها تنها با اختلاف یک رای در کمیسیون تلفیق از تصویب نگذشت.» 

در نهایت...
       با این وصف می‌توان گفت پس از بحث‌وجدل‌های فراوان و منازعات کلامی و گفتاری میان دو وزارتخانه دولت؛ خروجی نهایی دقیقاً « هیچ» رقم خورده و نه خانی آمده و نه خانی رفته است. با این وصف سوال مهم آن است که چرا باید چندین ماه انرژی و پتانسیل دو وزارتخانه مصروف بحث‌های بی‌حاصلی شود که هیچ خروجی نداشته جز آنکه دو وزارتخانه یک دولت را در برابر هم قرار داده و پالس‌های ناخوشایند از اختلاف را به اذهان عمومی متبادر کرده است.

رضا رئیسی
تعداد بازدید از این مطلب: 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 23 آذر 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علاءالدین بروجردی در  نشست علنی امروز سه شنبه(23 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود ضمن تبریک هفته وحدت گفت:خداوند متعال را شاکرم که در شرایطی که نغمه های شوم تفرقه افکنی و کینه ورزی توسط دشمنان اسلام و اذناب منطقه ای آنها در منطقه سر می دهند و تکفیری های ضد اسلام را به جان امت اسلامی می اندازند، نظام مقدس جمهوری اسلامی منادی وحدت در جهان اسلام است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، ضمن عرض درود به مردم حوزه انتخابیه متبوعش، افزود:امیدوارم دولت به وظایف خود در برابر مردمی که هزار و پانصد شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب کردند، عمل کرده و در اجرا و اتمام سدهای آب سرده شهید محمد بروجردی و گله رود و فرودگاه بوجرد و خط آهن تسریع کند.

ضرورت رسیدگی سریع به وضعیت کارخانه های نساجی، سامان کاشی، کاشی جم

بروجردی با بیان اینکه مردم حوزه انتخابیه ش خواستار رسیدگی سریع به وضعیت کارخانه های نساجی، سامان کاشی، کاشی جم و واحدهای متعدد صنعتی دیگر است، ادامه داد:با توجه به بحران بیکاری رسیدگی به این واحدها وظیفه جدی دولت است و مردم بروجرد و اشترینان به حق انتظار تسریع در رسیدگی به وضعیت این واحدها را دارند.

وی از نیری دبیر کل خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل احداث و راه اندازی بیمارستان 77 تختخوابی بروجرد تقدیر و تشکر کرد.

دولت قیمت های اربعین سال آینده را افزایش ندهد

بروجردی با بیان اینکه اربعین امسال تجلی اقتدار ملت و امت اسلامی و پیروان اهلبیت عصمت و طهارت بود، یادآور شد:از دولت و ملت عراق و به ویژه عشایر غیوری که اوج مهمان نوازی و احترام به زایران کربلا و ساحت مقدس سالار و سروران شهیدان را به نمایش گذاشتند، تفدیر و تشکر می شود و همچنین از ستاد موفق اربعین و همه مسئولانی که در برگزاری این مراسم با شکوه تلاش کردند، تقدیر کرد.

وی افزود:پیشنهاد بنده به دولت برای اربعین آینده این است که نه تنها قیمت ها را افزایش ندهد، بلکه خود در این عظیم ترین حرکت فرهنگی جهان اسلام مشارکت پر رنگتری داشته باشد.

بروجردی با بیان اینکه از پدیده زشتی که افکار عمومی ملت را آزرد حقوق های نجومی بود، ادامه داد:در شرایط اقتصادی امروز جامعه با توجه به اینکه قشر عظیمی در زیر خط فقر به سر می برند، قبح آن مضاعف است و مجلس هر چه سریعتر با الزام قانونی به این ناهنجاری اقتصادی و اجتماعی پایان می دهد.

ادامه دارد...

تعداد بازدید از این مطلب: 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 23 آذر 1396
نظرات

محمد شریفی مقدم قائم مقام سازمان نظام پرستاری در جمع نمایندگان روابط عمومی تعدادی از هیات مدیره های مراکز استان عنوان کرد: امروزه در دنیا بحث خبر رسانی می تواند بسیاری از معادلات مختلف سیاسی،اقتصادی وفرهنگی را تحت الشعاع خود قرار دهد.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری در دوره چهارم با تلاش و عملکرد خود توانسته است اعتماد مردم و مسئولین را جلب کرده و مسئولین نقش و اهمیت جایگاه سازمان را به خوبی پذیرفته اند و لازم است پرستاران نیز با اعتماد متقابل به سازمان و حفظ وحدت و هوشیاری خود، در راه اعتلای حرفه ای خود گام بردارند و پشتیبان نمایندگان خود در سازمان نظام پرستاری باشند.

وی افزود: به طور مثال شاهدیم که در وزارت بهداشت و درمان، روی خبرهای منتشر شده در حوزه ی پزشکی و پرستاری ، حساسیت ویژه ای وجود دارد، و در یکی دو سال گذشته با شکل گیری دوره ی چهارم نظام پرستاری و گردش اطلاعات در فضای رسانه ای کشور و از جمله استفاده از فضای مجازی تاثیر بسزایی روی مردم و مسئولان گذاشته است.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری در مورد نقش روابط عمومی در معادلات صنفی افزود: نقش روابط عمومی ها در توجه دادن به افکار عمومی، در  تغییر نگاه جامعه به پرستاری بسیار پر اهمیت است.

وی ادامه داد: روابط عمومی می تواند با تبلیغ و تشویق افکار عمومی ، موجب جلب توجه عموم جامعه به پرستاری گردد و با استفاده از امکانات روز، از جمله فضای مجازی باعث گردش اطلاعات و بیداری هر چه بیشتر پرستاران حوزه ی خود گردند.

شریفی مقدم افزود:  در خبرهای منعکس شده، منبع خبر اهمیت خاصی دارد و اعتماد به گوینده مهمترین اصل است. همچنین نزدیکتر بودن به منبع خبر ،وثوق آن را بیشتر می کند.

 قائم مقام سازمان نظام پرستاری خاطر نشان کرد: اخلاق و صداقت و امانتداری چند رکن اساسی در درج و انتقال خبر می باشد که امیدواریم به آنها عمل شود.

وی در پایان متذکر شد که مردم و مسئولین نقش سازمان نظام پرستاری را به خوبی پذیرفته اند. بنا بر این خود پرستاران نیز با اعتماد متقابل به سازمان و حفظ وحدت و هوشیاری خود، در راه اعتلای حرفه ای خود گام بردارند. و پشتیبان نمایندگان خود در سازمان نظام پرستاری باشند.

تعداد بازدید از این مطلب: 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : سه شنبه 23 آذر 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید حسن هاشمی روز سه شنبه در بیست و ششمین کنگره انجمن چشم پزشکی ایران در مرکز همایش های رازی، افزود: سه سال و چند ماه است که مسئولیت یکی از مهمترین وزارت خانه های کشور به عهده من گذاشته شد که در شرایط خوبی کار را شروع نکردیم.

وی گفت: دولت در عین مشکلات بودجه ای یارانه جدیدی را تحت عنوان طرح تحول سلامت به مردم ارائه کرد که عمده خدمات آن معطوف مناطق محروم و مرزی کشور است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه هرچه در تهران بی مهری به طرح تحول سلامت شده در مناطق محروم احترام و تشکر است، ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان ۶۰۰ کارگاه برای رفع مشکلات بهداشتی وجود دارد و امیدواریم این طرح در دولت و مجلس اینده ادامه داشته باشد.

هاشمی گفت: معتقدم طرح تحول سلامت بزرگ ترین طرح اجتماعی کشور در بعد از انقلاب تا الا است اما عده ای که زور دارند می خواهند این طرح را خراب کنند و کسری بیمه ها را به این طرح نسبت می دهند.

وی افزود: معتقدم بیمه ها به خصوص بیمه تامین اجتماعی آنچه که باید در بخش سلامت هزینه نمی کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 22 آذر 1396
نظرات

به گزارش خبرنگار فضای مجازی خانه پرستار محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در کانال تلگرامی اعتراض سراسری پرستاران (قانون تعرفه گذاری) نوشت:

با سلام بر همه همکاران عزیز ودرود بر فعالین همیشه بیدار پرستاری بسیار خرسندم که در جمع گرم وپرشور شما دوستان هستم تا در حد بضاعت ودراین فرصت یک ساعته بتوانم به سوالات وابهامات ودغدغه های شما دوستان پاسخ دهم

بیشترین دغدغه همکاران در خصوص تعرفه گذاری است . قانون تعرفه گذاری در سال 1386 تصویب وتمامی مراحل کارشناسی و فنی ان طی شد که داستان ان بسیار مفصل است که در حوصله این جمع نمی باشد  وبطور خلاصه اقدامات اخیر را خدمات عرض می کنم

با مکاتبات انجام شده با ریاست جمهور ومعاون اول وپیگیری های انجام شده بالاخره موضوع در ابانماه سال گذشته به کمسیون اجتماعی دولت کشیده ودر انجا مطرح شد وعلی رغم مخالفت نماینده وزرات بهداشت کهظاهرا ازجنس پرستاری بود  وبا مواففت کمسیون و دستوردبیرکمسیون اجتماعی دولت بالا خره بسته تعرفه خدمات پرستاری از وزرات بهداشت به وزرات رفاه ارسال شد

بعد از چند ماه مشخص شد که دبیرخانه بر خلاف عرف ومقررات وظاهرا با استعلام تلفنی نمایندگان بیمه ها پرونده مسکوت گذاشته میشود که مجددا طی مکاتبه وپیگیری های مستمر موضوع مجددا در کمسیون مطرح واین بارنظر نماینده وزرات بهداشت که غیر پرستار بود موافق ولی نماینده وزرات رفاه مخالف که در نهایت دبیرکمسیون اجتماعی تکلیف کردند که موضوع در شورایعالی بیمه مطرح شود

و یک بار هم در دستور کار شورایعالی بیمه قرار گرفت که نوبت نرسید وقت تمام شد وبعد از ان هم مواجه شدیم با تغیر جایگاهی در ساختار شورایعالی بیمه سلامت که دبیر خانه از وزرات رفاه به وزرات بهداشت و رییس هم که وزیر رفاه بود شد وزیر بهداشت که منتظر جلسه شورایعالی بیمه هستم

البته در این شورا می بایست نرخ تعرفه های پرستاری تعیین شود ولی برا ی تعیین منابع مسیر دیگری راهم پیگیری کردیم

طبق تبصره بند ث ماده 74 قانون برنامه 5 سال ششم توسعه دولت مکلف است قانون تعرفه گذاری خدمات را با تامین منابع از محل بودجه عمومی اجرایی نماید

که با چند مکاتبه وپیشنهاد بودجه 1500 ملیارد تومانی وسپس 1000 ملیارد تومانی درخواست اجرایی شدن قانون از طرف سازمان شد
و با مذاکرات این پیشنهاد با نظر موافق وتایید وزرات بهداشت به سازمان مدیریت ارسال شدو این موضوع به معاون اجتماعی سازمان مدیریت ارجاع شد
با پیگیر یهای مستمر ومداوم در روز سه شنبه مشخص شد که معاونت اجتماعی سازمان مدیریت بر خلاف قانون برنامه ششم با این پیشنهاد مخالفت کرده، و در لایحه بودجه سال 97  منظور نشده است !!!!!

ودر حقیقت به احتمال بسیار زیاد امیدی به اجرای قانون در سال 97 هم نیست وکور سوی امید به کمسیون تلیفق مجلس است که باید تلاش کنیم با جابه جایی محل بودجه ها شاید این اتفاق بیفتد

این خلاصه ای بود از روند تعرفه گذاری خدمات طی یک سال گذشته اگر سوالی هست در خدمت دوستان هستم

البته امید همه به خداست و تا امروز سازمان تمامی تلاشش را بکار بسته تا این قانون اجرایی شود و قطعا حمایت جامعه پرستاری می تواند کمک کننده باشد

سازمان با رایزنی ها ومکاتبات ومذاکرات وارتباطات تمامی تلاشش را نمود تا کار را بدین جا رسانده ولی متاسفانه گروه های پرقدرت تر منابع را به سمت خود کشاتیده اند
متاسفانه در تعیین بودجه ها بیشتر سهم خواهی وقدرت و لابی حرف اول می زند تا منطق واجرای قانون

اعضای کمسیون تلیفیق مشخص هستند و داریم ارتباط می گیریم هر چند کار سخت ولی غیر ممکن نیست کمیسیون نمی تواند به سر جمع بودجه اضافه نماید ولی می تواند جابه جا نماید

البته اختلاف در پرداخت ها تعدیل شده  درسته که به پرستاری اضافه نشده ولی با گذاشتن سقف وپلکانی شده کارانه کاهش پرداخت در کارانه گروهی که در یافت های چند صد میلیونی داشته اند اختلاف کمتر شده است

به نظرم امروز نگاه ها دیگر مثل گذشته بالا به پایین نیست مگر که خودمان بخواهیم
تغیر در ادبیات مسولین در خصوص پرستاری کاملا واضح مشهود است

سخنان سال گذشته وزیر بهداشت را با امسال مقایسه کنید تفاوت دیدگاه ها را متوجه خواهید شد

این تغییر نگرش در مسولین حاصل اگاهی و بیداری وهوشیاری و پیگیری جامعه پرستاری و دانشجویی وفعالین صنفی و رویش های پرستاری بوده است.

لینک کانال: اعتراض سراسری پرستاران (قانون تعرفه گذاری)

تعداد بازدید از این مطلب: 180
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : یک شنبه 21 آذر 1396
نظرات
بیانیه هیئت مدیره نظام پرستاری یزد؛

ابلاغ صدور صلاحیت حرفه ای غیر قانونی است

هیئت مدیره نظام پرستاری یزد، طی بیانیه ای ابلاغ صدور صلاحیت حرفه ای را غیر قانونی برشمرد.
 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، پیرو ابلاغ اخیر گواهینامه صلاحیت حرفه ای به بیمارستان‌های استان یزد جهت شروع اجرای اولیه آن برای مترون ، سوپر وایزرها و مسئولین بخش های بیمارستان‌های این استان، رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری یزد طی نامه ای با متن ذیل مبنی بر غیر قانونی بودن و عدم به رسمیت شناختن نحوه ابلاغ اخیر گواهینامه صلاحیت حرفه ای از طرف نظام پرستاری را به ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اعلام نمود .

بسمه تعالی

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ،جناب آقای دکتر میرجلیلی ؛

سلام علیکم

احتراما

پیرو ابلاغ اخیر آیین نامه صدور صلاحیت حرفه ای پرستاران از طرف وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ،هیات مدیره نظام پرستاری یزد در راستای سیاستهای کلی سازمان متبوع خود و به حکم وظیفه قانونی ،نکات ذیل را در این خصوص قابل به ذکر می داند :

1-     براساس اساسنامه سازمان نظام پرستاری کشور که مصوب مجلس شورای اسلامی است و همچنین مصوبه جلسه مورخ 12خرداد 1392هیات وزیران که اعطای صلاحیت حرفه ای را به این سازمان محول کرده و بعلاوه لایحه برنامه ششم که مصوب هیات دولت است ؛در آن صراحتا بر محوریت و نقش اصلی سازمان نظام پرستاری در تایید صلاحیت حرفه ای پرستاران تاکید دارد .

2-     طبق تعاریف بین المللی صلاحیت حرفه ای یک ((گواهینامه غیر دولتی ))است و اصولا سازمان های صنفی و غیر دولتی می بایست نقش اساسی در اعطای آن داشته باشند .به نحوی که هم اکنون کشورهایی همانند آمریکا و کانادا که صلاحیت حرفه ای از شرایط اشتغال پرستار در آنهاست تنها مرجع قانونی صدور پروانه صلاحیت حرفه ای را سازمان نظام پرستاری کشور جمهوری اسلامی ایران می دانند و ارائه مدرک معتبر پرستاری توسط وزارت بهداشت کشور ایران را برای این کار کافی نمی دانند .

3-     متاسفانه بر خلاف تمامی موارد قانونی و استانداردهای داخلی و جهانی فوق الذکر آیین نامه ابلاغی اخیر از طرف وزارت بهداشت جهت صدور این گواهینامه بر مبنای وزارتی و دولتی بودن آن است !به نحوی که  صراحتا در تعریف پروانه صلاحیت حرفه ای در این آیین نامه مرجع صدور این گواهینامه،مشخصا وزارت بهداشت معرفی شده است!همچنین برای امور اجرایی صدور گواهی صلاحیت حرفه ای پرستاران مرکز صدور این گواهی، معاونت پرستاری در نظر گرفته شده‌ است. که ریس این مرکز با حکم معاونت پرستاری وزارت بهداشت که یک ارگان کاملا دولتی است انتخاب می شود .!!

4-     با توجه به اینکه نهاد ارائه دهنده صلاحیت حرفه ای می بایست غیر وابسته به سیستم آموزشی کشور باشد .حال آنکه وزارت بهداشت هم دستگاه اجرایی وهم آموزش دهنده است. بنابراین این دو متناقض است و قاعدتا وزارت بهداشت نمی تواند اعطای صلاحیت حرفه ای را به تنهایی تایید کند .

5-     در آیین نامه ابلاغی مذکور نقش سازمان نظام پرستاری کشور در شورای صدور گواهی صلاحیت حرفه ای بر خلاف عرف و کلیه قوانین داخلی و استانداردهای جهانی کاملا سوری و تشریفاتی است !به نحوی که نظام پرستاری هیچ گونه اختیاری در تایید ویار رد صلاحیت حرفه ای یک پرستار را ندارد .!!

6-      آنچه که به عنوان آیین نامه صلاحیت حرفه ای پرستاران به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است بنا به ادله فوق و با توجه به اینکه سازمان نظام پرستاری کشور هیچ دخالتی در تهیه ،تنظیم ،تدوین و ابلاغ آن نداشته ،به هیچ عنوان مورد قبول این سازمان نمی باشد.و از آن جهت که سازمان نظام پرستاری کشور اولین نهادی بوده که پیگیر صلاحیت حرفه ای بوده وبا اخذ نظرات کارشناسی جامعه پرستاری آیین نامه جامعی منطبق با قوانین داخلی و استانداردهای بین المللی نوشته وبه تایید  شورای عالی رسانده است که در تاریخ 1393/10/25در 12ماده و 12تبصره به وزارت بهداشت ارسال شده است ،لذا منطقی است که با لحاظ کردن نظرات تخصصی و کارشناسانه این سازمان اصلاحات لازم در آیین نامه اخیر به‌عمل آید .تا اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری منشأ تضمین و ارتقای کیفیت پرستاری در کشور و تثبیت جایگاه بین‌المللی پرستاران ما در دنیا شود .

7-     با توجه به اینکه در جلسه تعاملی اخیر بین شورای عالی نظام پرستاری و وزارت بهداشت در شهریور ماه مراتب این ایرادات وارده بر آیین نامه ابلاغی اخیر وزارت بهداشت در خصوص صدور گواهینامه صلاحیت حرفه ای پرستاران به سمع و نظر شخص وزیر محترم بهداشت و معاون پرستاری ایشان رسیده است ودر آن جلسه توافق طرفین بر این بوده است که این آیین نامه ابلاغی اخیر تا زمان اصلاح متوقف گردد؛ ولی متاسفانه در یک اقدام تنش زا و بر خلاف تعامل موجود، این توافق به صورت یکجانبه از طرف وزارت بهداشت نقض گردیده ونه تنها آیین نامه مذکور متوقف و اصلاح نگردیده است بلکه بدون هیچگونه تغییری بر سرعت روند اجرایی آن افزوده شده است .!!

نظر به اینکه اجرایی شدن آیین نامه ابلاغی اخیر در نهایت منجر به تضییع حقوق مادی ، معنوی و صنفی جامعه پرستاری و متقابلا تضییع حقوق مردم در قبال خدمات پرستاری می شود ؛لذا نظام پرستاری یزد ضمن اعلام اعتراض و نگرانی شدید خود و تمامی مدیران دلسوز پرستاری استان یزد از تبعات حاصل از اجرایی شدن آیین نامه مذکور ،در عین حال صدور هرگونه گواهینامه صلاحیت حرفه ای براساس آیین نامه مذکور برای پرستاران استان را فاقد هرگونه ارزش و وجاهت قانونی می داند .

 

 

                                                                                                                                           محمد علی دهقانی

 

                                                                                                                                      رئیس هیات مدیره نظام پرستاری یزد و شهرستان های تابعه

تعداد بازدید از این مطلب: 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود